Дружина Ющенка нагородила луцький Палац учнівської молоді

Дружина Ющенка нагородила луцький Палац учнівської молоді
У Києві відзначили переможців конкурсу благодійних проектів «Добро починається з тебе», серед яких - луцький Палац учнівської молоді.

9 квітня в Києві у міському будинку вчителя відбувся Національний форум «Добро починається з тебе».

Форум є завершальним етапом Всеукраїнського конкурсу благодійних проектів «Добро починається з тебе». Цього року конкурс відбувся всьоме, а участь у ньому взяло 289 дитячих і молодіжних благодійних проектів.

Проект «Дорогою добра» Палацу учнівської молоді за підсумками Національної конкурсної комісії був визнаним одним із найкращих серед 24 фіналістів і став призером конкурсу.

Керівником проекту є Олена Балабаш (завідувачка відділом організаційно-масової роботи ПУМ), а представляти його їздила також культорганізатор закладу Вікторія Гонтар. Взяло участь у ньому 550 вихованців Палацу.

Проект привернув увагу педагогів та вихованців Палацу до долі дітей, які опиняються у складних життєвих ситуаціях.

Протягом року у рамках проекту проводилися благодійні концерти за участю творчих колективів Палацу, виставки-продажі робіт вихованців декоративно-прикладного мистецтва, організація занять у ВОГО батьків дітей з синдромом Дауна, навчально-консультативна робота по підготовці волонтерів у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва з впровадження проекту «Мульттерапія» в НРЦ «Джерело життя», новорічно-різдвяні програми для дітей соціально-вразливих категорій.

Катерина Ющенко особисто оголосила подяку Луцькому Палацу учнівської молоді за вагомий внесок у відродження і розвиток дитячих та молодіжних благодійних ініціатив. Палац був нагороджений дипломом Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000» за зайняте ІІІ місце і отримав грошовий сертифікат в розмірі 1000 грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Катько, де "Лікарня майбутнього"???
Відповісти
Останні новини
Дружина Ющенка нагородила луцький Палац учнівської молоді
17 квітень, 2014, 20:59