На Луганщині викрали бійців спецбатальйону

На Луганщині викрали бійців спецбатальйону
У місті Щастя Луганської області невідомі викрали організатора спецбатальйону МВС із боротьби зі сепаратизмом Тимура Юлдашева.

Про це повідомили в Самообороні Луганська, - пише ТВі.

"Сьогодні до міста Щастя вирушило близько 20 осіб, котрі повинні були пройти там навчання у школі міліції, а надалі ввійти до складу спецбатальйону МВС із боротьби зі сепаратизмом. Коли вони приїхали до школи міліції, їх оточив натовп і не пустив усередину. Далі, за вказівкою організатора – Тимура Юлдашева, – вони вирішили повертатись і пішли до міста на автостанцію. Там їх знов оточила юрба і почалося побиття. Викрали кількох людей, серед котрих точно є Юлдашев, а хто ще – ми поки що не знаємо", – повідомили в самообороні.

За даними активістів, міліція відмовляється втручатись у події, зокрема вона не зреагувала на телефонні виклики та на пряме звернення до правоохоронців на блокпосту.

У самообороні підозрюють, що викрадених людей можуть доправити до захопленої будівлі управління Служби безпеки України в Луганську.

Водночас офіційної інформації щодо цього інциденту з боку правоохоронців поки що немає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хунту геть!
Відповісти
Геть глухонімих із влади!
Відповісти
Желательно в такой же способ надо украсть пастора-мормона из украинского парламента. Может после этого силовики Украины начнут защищать себя и налогоплательщиков.
Відповісти
Останні новини
На Луганщині викрали бійців спецбатальйону
28 квітень, 2014, 14:36