Секретар Луцькради пригрозив перевізникам «рішенням Маргарет Тетчер»

Секретар Луцькради пригрозив перевізникам «рішенням Маргарет Тетчер»
Ультиматуми луцькій владі ставити не треба, бо вона може прийняти «жорстке» рішення, як свого часу робила Маргарет Тетчер, – каже секретар Луцької міськради Сергій Григоренко.

Із такими словами він звернувся до луцьких перевізників під час позачергового засідання виконкому у вівторок, 29 квітня.

Коли говорили про здорожчання проїзду у маршрутках, Сергій Григоренко запропонував збільшити ціну на проїзд не раніше 1 червня цього року. Мовляв, протягом цього часу потрібно проінформувати громадськість про те, що їздити у маршрутках стане дорожче.

Перевізники виступили категорично проти такого. Мовляв, бензин, до прикладу, подорожчав уже, тож, і тариф на проїзд треба підвищувати негайно.

У відповідь Сергій Григоренко зазначив, що ультиматуми владі ставити не потрібно. Адже рішення приймають члени виконкому і відповідати перед людьми потрібно буде саме їм.

Окрім того, секретар міськради зазначив, що у мерії можуть запросто прийняти рішення, схоже на ті, що приймала Маргарет Тетчер.

Довідка

За роки перебування на посту очільниці уряду Великої Британії (1979–1983) Маргарет Тетчер завоювала репутацію «залізної леді»: у її Кабінеті всю роботу було побудовано на чіткій ієрархічності, підзвітності й високій особистій відповідальності; вона була яскравою захисницею монетаризму, обмеження діяльності профспілок суворими рамками законів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так Маргарет Тетчер добросовісно працювала для громадян країни.Не брала хабарі, не пиляла бюджетні кошти.Коли помер Брежнєв, вона звернулася в парламент за матеріальною допомогою купити собі зимові чоботи для поїздки на похорон у Москву. Ці чоботи їй пригодилися скоро знову, бо помер Андропов. А в нас депутати-мільярдери не брезгують отримувати матеріальну допомогу щороку , не кажучи вже про те , скільки вони розпилюють народних коштів. Ось яка різниця.
Відповісти
Мер Нововолинська, Сапожніков Віктор, собі виписує що року допомогу в розмірі 400000 грн, а заступникам по 30000 грн... І ні вкого не просить!
А ви кажете - Тетчер просить в парламенті на чоботи)))
Відповісти
Ну от на рахунок наших депутатів погоджуюсь,що пора вже пільги з себе познімати та допомоги теж! Проте, рішення реально адекватне на даний час!
Давайте хоча б вибори переживемо, розберемось чи газ подорожчає чи ні і також з траншами від ЄС та США, а вже тоді, і будемо бачити,щовідбуватиметься в країні та з курсом з долара та євро!
А на рахунок пального-нехай антимонопольний комітет розбирається, тобто, з паном Єрємєєвим енд Ко.......
Відповісти
Насамперед чіткий облік! І тільки тоді рішення про підняття тарифів! Хватить дурити людей! Не вірю, що хоч один маршрут їздить в збиток! Достатньо поспілкуватися з одним-двома водія ми маршруток, як стає зрозуміло, що жоден власник маршруту не їсть хліб без масла!
Відповісти
Вклавши в автобус 400 000 грн заробляти 350-400 грн план в день ... порахуйте скільки потрібно працювати щоб відпрацювати автобус. доречі в ці 400 грн потрібно відремонтувати автобус. 400 грн на 30 = 12000. з цих грошей оренду стоянки та масло та резина і ще всяка дрібниця. 12000-6000=6000. щоб тільки відбити автобус потрібно 8 років працювати і тільки тоді почнуть перевізники заробляти, якщо доживуть.... Потрібно їх теж зрозуміти.
Відповісти
Григоренко дивись бо закінчиш як Каддафі.
Відповісти
повністю підтримую 123
Відповісти
О! Тут вже ведуть переписку маршрути під номерами 123 та 124. А ви хотілт б вкласти 400 тис і вже через місяць відбити 800 тис? Не варто так пінитись - 350-400 - це чистий прибуток, звідси вже вирахувано пальне, з/п водія, запчастини, а може і амортизація.
Відповісти
Останні новини
Секретар Луцькради пригрозив перевізникам «рішенням Маргарет Тетчер»
29 квітень, 2014, 17:04