Богомолець просять знятися на користь Порошенка

Богомолець просять знятися на користь Порошенка
Волинський обласний осередок політичної партії «Вся Україна» звернувся до кандидата в президенти Ольгу Богомолець з проханням зняти кандидатуру на користь Петра Порошенка.

Про це йшлося 6 травня під час прес-конференції партії в готелі «Україна».

Як зазначив керівник волинського осередку Петро Гоцалюк, основними принципами партії «Вся Україна» є принципи європейської інтеграції, цілісності України, місцевого самоврядування і відповідальної влади. Тому партія буде підтримувати найбільш рейтингових кандидатів, щоб вибори завершилися вже в першому турі, появнив він.

«Ми сьогодні говоримо про те, що треба рятувати країну. Коли ми будемо бавитися в ігри, враховуючи логіку виборчого періоду, то в другому турі можемо опинитися зовсім в іншій країні. Або опинитися без країни», - вважає Гоцалюк.

Волинський осередок партії вирішив оприлюднити заяву до Богомолець, в якій просять зняти свою кандидатуру на підтримку Петра Порошенка.

«На жаль, ситуація в Україні з початку виборчої кампанії дуже погіршилась. Станом на сьогодні уряд не контролює дві області України - Донецьку та Луганську. Відбуваються масові протистояння з трагічними наслідками, зокрема у Одесі. Враховуючи критичну ситуацію, всі патріотичні сили повинні працювати на об'єднання. Як стверджують соціологи, єдність демократичного табору гарантує спільному кандидату перемогу вже в першому турі, а, отже, ми не втрачатимемо дорогоцінний час на проведення другого туру, та зможемо на легітимній основі вирішувати нагальні проблеми сьогодення», ідеться в заяві, оприлюдненій до Богомолець.

«Ми впевнені у вашому блискучому політичному майбутньому, адже ви користуєтеся великою підтримкою народу, тому, ми закликаємо вас, підтримати найрейтинговішого кандидата у президенти, яким на сьогодні є Петро Порошенко, щоб не затягувати виборчий процес. На сьогодні, кожний із нас перед усе повинен ставити інтереси країни, а для неї, важлива кожний день. І ці три тижні, у разі другого туру, можуть фатально вплинути на події в державі», - пояснив Гоцалюк.

Він зазначив, що це є позиція волинського осередку партії. За його словами, представника виборчого штабу Богомолець запросили на прес-конференцію і повідомили зміст заяви, проте ніхто від штабу кандидатки на захід не прийшов.

«В якій формі пані Ольга вчинить свої дії – це її рішення. Ми хочемо донести, що сьогодні не можна займатися класичною політикою і нарощувати особистий рейтинг. Політики живуть від виборів до виборів, а державні діячі думають про країну. Ми впевнені, що такою є пані Ольга, що вона думає про країну і прийме зважене розумне рішення», - зазначив Гоцалюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порошенко вже хоче залишитись єдиним кандидатом.
Відповісти
на що це вже схоже,порох уже набрид зі своєю манією величі, він , що себе месією уявив чи хоче під гаслом "спасем Україну" допригнути до президентства, не всі ж такі наївні як Кличко
Відповісти
..це що, Порошенко всіх просить знятися з президентських виборів? Є над чим замислитись...
Відповісти
П. Петер схоже зовсім не орієнтується в законодавстві - терміни зняття кандидатів вже закінчилися.
Відповісти
Так просите Тимошенко, как единого соперника по вашим рекламным рейтингам. А по реальным ( ходите, ездите - спрашивайте настроение масс) у Ольги Богомолец соперник Порошенко, но пока ремешок бы ему подтянуть, или подбросить на рекламу. Он один раз сменил плакат майдана на бигборде на свою саморекламу, и достаточно было , чтобы половина рекламных средств ушла в небытиё.
Відповісти
Тимошенко ніколи не відмовиться від перегонів за кріслом Президента. Їй головні її амбіції та помста тим, хто її засадив.
Відповісти
А члени партії питали у пана Гоцалюка, з яких матеріальних інтересів він так лобіює проросійського (судячи з інтересів бізнесу) кандидата?
Відповісти
А слабо пану Порошенку зняти свою кандидатуру на користь Богомолець?Або хоч Ляшка...
Відповісти
Отож...хай зніме свою кандидатуру!!! Якраз і за Ольгу Богомолець потрібно голосувати, а не за П..
Відповісти
Не хвилюйтесь, всеукраїнці! Ви собі вирішили-перевирішили, бо Ви політична партія, а ми - принципіальні, бо ми - НАРОД.
Ольга Богомолець не бере чужі голоси! І не віддасть нікому.
Електорат Ольги Богомолець не зможе взяти участь в "домовних" виборах Президента України, бо якраз її кандидатуру підтримують порідні та морально-стійкі люди, що не будуть голосувати ні за кого іншого із запропонованого списку кандидатів президентських виборів 2014.
Відповісти
Партии рождаються и умирают, а избиратели остаются. И избиратели за Богомолец!
Відповісти
Досить "зомбувати" громадянське суспільство! Дайте можливість людям вибирати! Ольга Богомолець не буде знімати свою кандидатуру, а її виборці не будуть голосувати за іншого кандидата! Увімкніть розум, українці!
Відповісти
А я вважаю, що він не виступав проти Богомолець і до того ж наскільки я знаю, його партія її підтримувала, просто виходячи з тієї ситуації, яка склалася в країні і з соціологічних досліджень, у любому випадку найбільше шансів на перемогу є у Порошенка. Тому краще, щоб він переміг у першому турі, і на легітимній основі (а то Росія теперішню владу не визнає)та почав працювати на стабілізацію в державі, а то ще три тижні до дркгого туру і запеклу боротьбу між Порошенко і Тимошенко чи Тігіпко, а також явне втручання наших "любих сусідів" і їх намагання зірвати вибори, ми можемо взагалі залишитися без країни. Я не агітую за Порошенка, просто треба тверезо оцінювати ситуацію.
Відповісти
Хай Порошенко знімає свою кандидатуру на користь Богомолець. Люди хочуть змін у суспільстві, в Українї. Вся стара влада вже прогнила повністю. А Пєтя пхає усім свої куплені рейтинги, набрид, хай займається рошенками.
Відповісти
Можливо, це перші чесні вибори, тому і перегони мають відбуватись за справедливою схемою: без подарунків своїх голосів сумнівним кандидатам. Богомолець-наша надія!
Відповісти
Останні новини
Богомолець просять знятися на користь Порошенка
06 травень, 2014, 15:12