Терористи тяжко поранили чемпіона світу і Європи

Терористи тяжко поранили чемпіона світу і Європи
У Донецькій області потрапила під мінометний обстріл група військовослужбовців української армії, серед постраждалих ‒ майстер спорту України міжнародного класу, член національної збірної України з панкратіону, чемпіон світу, чемпіон Європи, срібний призер Всесвітніх ігор з єдиноборств, багаторазовий чемпіон України Андрій Резник, який брав участь у бойових діях на Донбасі.

Отримавши важкі поранення, зараз Андрій перебуває в реанімації, ‒ повідомляє видання Xsport.ua.

Cтан чоловіка оцінюється як критичний. Лікарі борються за його життя, а друзі Андрія просять усіх, хто може надати посильну допомогу, відгукнутися.

«Так, Андрій зараз у важкому стані. Будучи спортсменом, він з гідністю і з честю проводив всі свої поєдинки і завжди, коли вигравав, в честь його перемог звучав гімн, піднімався прапор України. У лавах бійців спеціального підрозділу при виконанні бойового завдання він проявив справжню мужність фактично ціною свого життя, захищаючи територіальну цілісність країни і безпеку наших громадян. Керівництво федерації та спортивного комітету зараз вживає всіх заходів, щоб врятувати його життя. І ми звертаємося до всіх небайдужих надати допомогу в його лікуванні», ‒ каже перший віце-президента федерації панкратіону України Олександра Мандрика.

Тож, всіх, хто може надати будь-яку допомогу в порятунку життя і подальшому відновленні стану здоров’я чемпіона та офіцера спецпідрозділу СБУ, просять звернутися в секретаріат Федерації панкратіону України: (067) 758-80-43, mail [email protected].

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Терористи тяжко поранили чемпіона світу і Європи
08 травень, 2014, 09:56