Луцьким ринком займеться спеціальна комісія

Луцьким ринком займеться спеціальна комісія
У Луцьку створили комісію, яка вивчатиме ситуацію щодо можливих систематичних порушень Волинською спілкою споживчих товариств державних стандартів, норм та правил, а також умов договору оренди з врахуванням колективних звернень підприємців Завокзального ринку та трудового колективу спілки.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Микола Романюк, - повідомили в мерії.

Цим же документом затверджено й персональний склад тимчасової комісії. До нього увійшло 14 осіб.

Зокрема, це: заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, депутати Луцької міської ради Юрій Вега, Євген Ткачук, Богдан Шиба, Рустам Дячук, начальник юридичного відділу міської ради Олександр Рачков, начальник управління розвитку підприємництва і реклами міської ради Олександр Козлюк, начальник управління земельних ресурсів міської ради Сергій Шабала, начальник управління містобудування і архітектури міської ради Леонід Герасимюк, начальник Луцького міськрайонного відділу управління Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій у Волинській області Василь Оліферчук, перший заступник голови правління Волинської обласної спілки споживчих товариств Володимир Горгут, голова Волинського представництва спілки орендарів і підприємців України Тетяна Іовенко, приватні підприємці В'ячеслав Орлов та Алла Сівак.

Тимчасова комісія до 10 червня має подати на розгляд сесії Луцької міської ради висновки, рекомендації та пропозиції щодо наявності систематичних порушень Волинською обласною спілкою споживчих товариств державних стандартів, норм та правил, а також умов договору оренди з врахуванням колективних звернень підприємців Завокзального ринку та трудового колективу Волинської обласної спілки споживчих товариств.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
майже всі "дружбани " горгута ! А де підприємці ?????До чого там іовенко яка горгута опікує ??? Де незалежні громадські організації ???
Відповісти
тих, хто загинув за те, щоб біля корита рила змінили.
Відповісти
в Луцьку - хто жив той і живе !
Відповісти
хто вибирав ту комісію. Нехай у громадян спитають кому мають гроші йти барину чи людям.
Відповісти
М"ясо з"їли --- вам КОСТІ !
Відповісти
таки зібрав потрібний шабаш, а жалкі крихти опозиції склякнуть перед такими ВАЖЛИВИМИ ПЕРСОНАМИ, які , без сумніву, доведуть необхідність життєво важливої прокладочки, яка втягне в себе всі негаразди недосконалого суспільства.
Відповісти
ніколи не недооцінюй противника, тим більше коли за ним правда.
Відповісти
Люди від Палиці давно " працюють " на ринку. Мета - забрати землю в ОССТ, виселити звідти підприємців та прихватизувати землю. Никитюк та Товстенюк про це розказують ще з минулого року. А юрист Палиці "допомагає" підприємцям це пришвидшити. А може Палиця про це не знає?
Відповісти
Палиці саме бракує отих істеричних особ, що перелякали своїм дикунством депутатів на минулій сесії. Придумай щось нове, - то вже не актуально.
Відповісти
Останні новини
Луцьким ринком займеться спеціальна комісія
09 травень, 2014, 09:41