Генпрокуратура відповіла Луцькраді по вбивству Сашка Білого

Генпрокуратура відповіла Луцькраді по вбивству Сашка Білого
Генпрокуратура відповіла на звернення депутатів Луцькради, підготовлене лідером «Правого сектора» на Волині, обранцем громади Павлом Данильчуком, щодо загибелі Олександра Музичка.

Листа-відповідь від Генпрокуратури оприлюднив на своїй Фейсбук-сторінці Павло Данильчук.

«Оцінка діям працівників міліції відповідно до вимог чинного законодавства України буде надана у ході розслідування. Викладені у зверненні депутатів факти будуть повно та всебічно перевірені під час досудового розслідування», - йдеться у документі.

Натомість депутат Луцькради, керівник «Правого сектора» Павло Данильчук переконаний, що наразі ніхто не зацікавлений у об’єктивному розслідуванні цього злочину.

«Ось така відповідь прийшла від ГПУ на звернення Луцької міської ради з приводу вбивства Сашка Білого…Висновок простий - практично ніхто зараз незацікавлений в розкритті правди про цей злочин (як і про розстріл майданівців). А дізнаємось ми її тоді, коли візьмемо цю владу в свої руки», - написав він.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до бандитських розборок?
Відповісти
А коли вже його кончать ?
Відповісти
УВАГА !!! Важлива інформація !!! Злодійський ОБЩАК Іванюшенко - "ЗАХІДІНКОМБАНК" фінансував "тітушок" в Київі, сепаротистів в Криму та продовжуе фінансувати сепаротистів на Півдні та Сході України. Нова труслива "влада" закривае очі на кримінальну діяльність цього ОБЩАКА. Іванюшенко домовился з "владою" щоб його "банк" не чипали. Така зрадницька "влада" не потрібна. Звертаюсь до Правого сектору, Самооборони, воїнів - Афганцям - чи довго буде злодійський ОБЩАК - "ЗАХІДІНКОМБАНК" працювати на ВОРОГА ???
Відповісти
Мабуть в цьому банку кредит маєш? :) :)
Відповісти
Начнет брать "цю владу в свої руки" - кончит так же. Недолго музычко играла, а для Данильчука сыграет еще быстрее. Зато есть для него несомненный плюс - героем объявят и на Мемориале похоронят!
Відповісти
Тебе підлюко запитати забули що і як буде! Згинь нечиста сило!
Відповісти
Ти і кончіть нє успєєш, как сагньошса, п...й в данєцкую рєспубліку.
Відповісти
ни фига. музычко убрали, потому что он не вписался в их сброд. видимо, действительно порядочный был человек. а эти повсплывают. им положено.
Відповісти
мафія не пробачила привселюдного приниження їх представника Білим от і "розібралась"з ним за спиною у Авакова,невідомо цей керовнік там хоч щось контролює.
Відповісти
Останні новини
Генпрокуратура відповіла Луцькраді по вбивству Сашка Білого
12 травень, 2014, 15:28