Сільським лікарям дають безплатні квартири

Сільським лікарям дають безплатні квартири
У селі Грабове Шацького району урочисто відкрито фельдшерсько-акушерський пункт – у приміщені колишньої адміністративної будівлі місцевого СВК віднині буде розміщуватись медзаклад та службова квартира для фельдшера.

Перерізати символічну стрічку приїхав начальник головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк. Він привітав місцевих мешканців із знаковим для них днем та зазначив, що ФАП буде забезпечений усіма необхідними медичними препаратами та приладами.

«Здоров’я українців різного віку формується у таких медичних установах. У ФАПах повинна надаватись перша необхідна допомога, далі хворому допоможуть медики у лікарнях», - зазначив чиновник.

Для господині цього ФАПу Олександри Волчкової сьогоднішнє відкриття викликало масу позитивних емоцій. Дівчина вже вісім місяців допомагає місцевим мешканцям. До неї на лікування, а інколи за порадою йдуть старі й малі. Каже, закінчивши Чемерівецьке медучилище, приїхала в Грабове із Хмельниччини заради екологічно чистого повітря та насолоджуватись краєвидами синьооких озер. А тут ще й з роботою пощастило. Від сьогодні вона з матір’ю будуть мешкати у двокімнатній квартирі з усіма вигодами.

Олександра Волчкова закликає молодих спеціалістів з дипломами медиків та вчителів, які не можуть працевлаштуватись у містах, їхати у села та допомагати тим людям, які цього потребують.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сільським лікарям дають безплатні квартири
15 грудень, 2011, 10:26