В українців і татар один ворог - Росія, - нардеп з Волині

В українців і татар один ворог - Росія, - нардеп з Волині
Українці і кримські татари мають спільного споконвічного ворога – Росію, - вважає заявив народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

Їм потрібно об’єднувати зусилля задля боротьби з окупантом, - цитує його партійна прес-служба.

18 травня представники громади Луцька взяли участь у вшануванні пам’яті жертв політичних репресій. Біля пам’ятника жертвам політичних репресій на вулиці Кафедральній відбулася панахида і покладання квітів.

«Мільйони українців стали жертвами політичних репресій, влаштованих їх споконвічним ворогом – Росією. Все це робилося задля однієї цілі – знищити кращих синів і дочок України та перетворити українську націю в упокорену масу. Ці плани окупантів не здійснилися. Але сьогодні історія знову повторюється. Російські загарбники розгортають нову хвилю репресій», - зазначив голова Волинської «Свободи».

«Українців переслідують у Криму, на Донбасі, забороняють наші прапори, закривають школи, арештовують і вбивають за проукраїнську позицію. Почалася справжня хвиля етнічних чисток на Сході. Україна має бути сильною, щоб дати відсіч ворогу. Інакше ми станемо жертвами новітніх репресій. Іншого варіанту немає. Там, де ступає чобіт російського загарбника, там українці перетворюються у потенційних жертв», - додав він.

Свободівець також наголосив, що в українців і кримських татар, які сьогодні відзначають 70-ту річницю депортації, спільний ворог – Росія:

«Українці і кримські татари мають споконвічного спільного ворога – Росію. Наша стратегічна мета – здолати цього ворога. У кримськотатарському гімні є такі слова: «Я поклявся, давши слово, за народ померти мій». Вони повністю відображають сутність життя і боротьби усіх жертв репресій в Україні. І надихають нас на перемогу».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...також один ворог - "ЗЕЛЕНИЙ ЗМІЙ". З ним також час починати боротьбу....
Відповісти
А у Волинян і України теж один ворог Вітів і "Свобода"!!!
Відповісти
Останні новини
В українців і татар один ворог - Росія, - нардеп з Волині
19 травень, 2014, 11:46