У Луцьку зі сміттям від білбордів пропонують боротися великими штрафами

У Луцьку зі сміттям від білбордів пропонують боротися великими штрафами
Заступник голови Луцької міськради Тарас Яковлев стверджує, що у Луцьку немає несанкціонованої реклами на білбордах та сітілайтах.

Про це він розповів під час засідання комісії міськради з питань освіти, науки, культури та мови у вівторок, 20 травня.

«Можу заявити, що в Луцьку немає несанкціонованої реклами на білбордах та сітілайтах, якщо з’являються, на них намагаємося реагувати, виносити відповідні приписи», - відзначив Яковлев.

Однак він визнав, що «є певні таблички, але ми їх намагаємося забирати», але це, мовляв, не стосується великих білбордів та сітілайтів.

Він додав, що цю сферу контролює комунальне підприємство «Луцькреклама». За 2013 це підприємство отримало 2 451 тисячу гривень зборів від розміщення зовнішньої реклами.

Під час засідання депутат міськради Анатоій Пархомюк зауважив, що працівники рекламних компаній часто залишають прямо на вулицях шматки старих білбордів, які засмічують вулиці.

Тарас Яковлев заявив, що такі випадки є, але трапляються нечасто. Їх намагаються відслідковувати працівники «Луцькреклами» та він особисто.

Так, посадовець розповів, що 19 травня на вулиці Словацького виявив пошматовані білборди та змусив працівників одного із рекламних підприємств їх звідти забрати.

Пархомюк натомість запропонував частіше притягати таких рекламодавців до адміністративної відповідальності та нагадувати про штрафи (600–800 гривень).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку зі сміттям від білбордів пропонують боротися великими штрафами
20 травень, 2014, 14:56