З'явилося відео вояків з Волині перед нападом терористів

З'явилося відео вояків з Волині перед нападом терористів
Напередодні бійні, яка сталася 22 травня зранку поблизу Волновахи, українських військових зняли на відео і виклали ролик в інтернеті.

З переговорів, які ведуться у відео зрозуміло, що знімали сепаратисти. Вони оглядали військову техніку та називали силовиків АТО "окупантами", - пише ТСН.

Українські військові в цей час відпочивали. Як відомо, зранку до блокпосту приїхали терористи на двох інкасаторських броньованих бусах та двох джипах, а обстріл військових вели зі стрілецької зброї, гранатометів, кулеметів та ПЗРК. Кількість загиблих під час зухвалого нападу збільшилась до 16.

У місцевому відділі охорони здоров'я заявили про 31 пораненого. Їх доправили до медичних закладів, але на часі не повідомляється – чи це все силовики АТО, або серед них є і терористи.

Військові аналітики кажуть, що у стратегічному розміщенні цього блокпосту були деякі прорахунки, через які і став можливим такий зухвалий напад.

УВАГА! НЕЦЕНЗУРНА ЛЕКСИКА!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вечная память ребятам.нельзя расслабляться,там нет своих,только зомбированные федерасты
Відповісти
"у стратегічному розміщенні цього блокпосту були деякі прорахунки" - звичайно робити нічліг у кюветі біля траси це біда.. жаль життя своє втратило стільки Героїв!
Відповісти
И это приехали "борцы за справедливость" от ДНР и после погибли молодые ребята в своей стране от идиотов.Вечная вам память.Все равно мы эту мразь уничтожим.
Відповісти
Ніяких прорахунків не було, місцеві федерасти( так зване мирне населення) не дали військовим окопатись.Про це знали всі зверху.Звинувачувати наших хлопців даремно.
Відповісти
ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ!
Відповісти
Ви це матерям і батькам розкажіть.А після цього 3,14здуйте на Схід з АК напєрєвєс і горлопаніть Хто не скаче той москаль і забороняйте російську мову!
Відповісти
Казки про заборону російської мови у утиски російськомовного населення розраховані на зомбованих пришелепків. Хто і коли забороняв розмовляти російською? У будь-якій книгврні порівняйте кількість книжок російською і українською мовами. Це співвідношення буде аж ніяк не на користь українських видань. Невже хтось і досі вірить у байки про утиски російськомовних на сході і захист терористами російськомовного населеня ??? А загиблих хлопців і дійсно шкода. Земля їм пухом і вічна пам'ять! Їхні життя - це страшна розплата за відсутність належного фінансування, підготовки і розвал нашої армії, жадібність і алчність посадовців, за безмозглість і тупість так званого "мирного населення", які за декілька гривень готові робити із своїх дітей "живі щити" захищаючи терористів і зраджувати Батьківщину.
Відповісти
Парней ни кто не обвиняет.Они Герои.Вечная им память! Просто поражает до чего докатилась наша армия что солдаты практически в зоне боевых действий присели как на пикнике,на обочине дороги и как оказалось не выставили даже боевого охранения и не прогнали уродов что снимали их позиции. Римляни больше 2000 лет назад и то на каждую ночь строили лагерь со рвами и частоколом.Жаль ребят.Земля им пухом.
Відповісти
УНА-УНСО; ВІСТІ ЗІ СХІДНОГО ФРОНТУ.."Произошли боевые столкновения украинских силовиков с группами повстанцев близ Рубежного и Волновахи. Со стороны сил АТО есть погибшие. В частности, под Волновахой, по нашим данным, погибло 8 украинских силовиков, ранено 18".На прикладі 72 бригади збройних сил України можемо стверджувати, що наслідки подібних «боїв» є результатом:саботажниками та прямими ворогами української хунти у погонах. Найвищим рівнем подібної роботи є перегляд новин ТСН))) Найчастіше ж командний склад активно схиляє нижніх чинів до зради. Переважає «політпідготовка» типу: «головне – зберегти своє здоров’я, а не класти життя за жидівську владу у Києві» чи «не будемо стріляти у своїх братів»…
Відповісти
Повторюсь ти це рідним розкажи а не читачам нету...а потім я подивлюсь на те,що від тебе залишиться!
Відповісти
Вічна пам'яить! Земля пухом і Царство Небесне!Слава героям!!!
Відповісти
очень жаль ребят.пусть земля им будет пухом. очень много вопросов судя по видео. как можно подпускать с камерой посторонних людей к боевой технике и личному составу?до такой степени не выполнять элементарные правила предосторожности?
Відповісти
та блін як жаль хлопців...у деяких навіть скоро свадьби мали бути...аті сучари Донецьки неблагодарні,хлопці приїхали їм допомогти а вони таке зробили,дуже шкода хлопців які загинули...вони без бронежилетів і набоїв були і як вони мали захищаться.
Відповісти
Останні новини
З'явилося відео вояків з Волині перед нападом терористів
22 травень, 2014, 20:50