Жоден із тих, хто поїхав, на навчаннях ні разу не вистрілив, - Данильчук

Жоден із тих, хто поїхав, на навчаннях ні разу не вистрілив, - Данильчук
Очільник Правого сектора на Волині Павло Данильчук вважає, що солдати військової частини А 2331, частина із яких загинули на Донеччині, на навчаннях перед відправленням на Схід «жодного разу не вистрілили із автомата Калашникова».

Про це він заявив під час виступу на сесії Волинської облради у п’ятницю, 23 травня.

За словами Данильчука, солдати, яких додатково мобілізували до частин нещодавно, на навчання у Рівненські області не пройшли належної підготовки.

«Через неналежну підготовку та недбальство командирів їх показово розстріляли», - відзначив Данильчук.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО БІЙ ПРО ВОЛНОВАХОЮ

Натомість він зауважив, що ветеранів Афганістану, які хотіли воювати та мають досвід, не взяли у Збройні сили, бо вони не підходять за віком.

Данильчук відзначив, що представники «Правого сектору», зокрема з Волині, служать у різних військових частинах та беруть участь у АТО, однак додав, що солдати відчувають гостру потребу в засобах захисту.

Зокрема, він нагадав про поранення очільника «Правого сектор» на Камінь-Каширщині Богдана Пташника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давнильчук , не служивший у Армії, ЗНАЄ І ОРЄНТУЄТЬСЯ у нюансах підготовки особового складу Дає заключення. Розумний з холери млинівський хлопець!.Ржунімагу! Піаритись на біді, вдаючи з себе типу єксперта?=-Безумовно - хлопці підготовлені недостатньо. Часу не було. Система підготовки розвалена. І на смерть їх повели горе-офіцери. що забули - Устави (статути) -написані кров"ю Тепер і кров"ю Волинян, нажаль. Але це АРМІЯ. Хоч яка -а наша. Навчаться. Тримати зброю, рити окопи, знаючи що відро поту заміняє стаКан крові, навчаться ( вже навчились) що не на пІныІу. а на захопленІй ворогм територІЇ... Навчатся ы офіцери - ВОЮВАТИ...А поплічники данильчука, ) декларують що їдуть воювати. Не до армії а самі, бо "НЕ ДОВІРЯЮТЬ"_ махновською бандою. Гроші на бронники збирають прямо у сесійній залі! А бдонежилети що "віджали " у ВВшніків данильчук пропив? Як це корелюється зі здоровим глуздом? Зброя Є? Яка? Хто буде вирішувати куди стріляти? Хто компетентний? Чи може це якрраз ті пріснопам"ятні бойовики ПС, якими путлер лякає світ? Для повноти телесюжету, як оправдання для вторгнення?? Хто вами "рулить" данильчук???
Відповісти
Ти ж сам пишеш, що "Система підготовки розвалена" , а солдат "на смерть їх повели горе-офіцери".
Може ти забув - то нагадаю, що це та ж сама армія, солдати якої, не отримуючи наказів, здають зброю та бронетехніку; та ж сама армія, зібрані десятки мільйонів на яку дерибанить генералітет в той час, як хлопцям не вистачає навіть бронежилетів.
Чи може ти й УПА будеш обсирати за те, що вони в червону армію не йшли?
Відповісти
Що ти мелиш?ідь туди і розказуй.!
Відповісти
Піар це тема. Що данильчуку робити як не піаритись
Відповісти
Думаю, що Данильчуку потрібно самому поїхати на Схід і показати майстер клас!!!!Говорити і судити всі можуть!!Хай їде і відстоює цілісність України!!!
Відповісти
Він туди не поїде!Бо туди їдуть тільки справжні чоловіки!!!
Відповісти
Неясно, для чого Данильчук сюди приплетав "афганцiв"? Це - люди, яким не менше 48 рокiв, багато хто з них - з нервовими та психiчними розладами, набутими у "гарячих точках". Вони, може, й хотiли на Донбас, бо втрачати вже у них нiчого, але в АТО повиннi бути тверезо мислячi та спокiйнi люди, а не травмованi вiйною "афганцi". Також Данильчук згадав про Богдана Пташника. Але окремi сайти про Пташника написали, що той прибув на Донбас не як вiськовий, а як журналiст, як редактор волинського видання "Вісті Каменя". Звичайно, одне другому не заважа, можна бути журналiстом, та водночас збирати оперативну iнформацiю для вiйськових. Але хай би Данильчук сказав конкретно: чи був Пташник на передовiй, чи став випадковою жертвою.
Відповісти
Останні новини
Жоден із тих, хто поїхав, на навчаннях ні разу не вистрілив, - Данильчук
23 травень, 2014, 13:03