«Підкамінь» відмінили − просять перерахувати гроші воякам

«Підкамінь» відмінили − просять перерахувати гроші воякам
Через ситуацію в країні відмінили етнофестиваль "Підкамінь".

Гроші, які планували витратити на фестиваль відвідувачі, просять віддати на потреби військових, - повідомляють організатори.

Як відомо, фест відбувався у Львівській області впродовж останніх семи років.

"Від самого початку ми обрали концепцію промоційно-розважального заходу, який мав на меті популяризувати українську пісню, національний стрій, а також привернути увагу до проблем монастиря, який знаходиться у Підкамені, зокрема, його відбудови", - йдеться в повідомленні.

Організатори стверджують, що зусиллями небайдужих завжди виходило провести фестиваль на належному рівні, створити своєрідну атмосферу. "На фестивалі було безпечно для кожного, хто дотримувався правил свята", - стверджують в релізі.

"Останній рік, що минув, вніс значні корективи у життя активістів, які весь цей час створювали фестиваль. З тисячами інших ми були на Майдані і долучалися, як могли, до боротьби з Мордором, котрий створив режим Януковича. Ми мали щирі надії, що опісля перемоги першого етапу Революції Гідності знову візьмемося за звичну справу організації фестивалю «Підкамінь»", - додають організатори.

Проте, на їхню думку, за умов, які склалися сьогодні, вони не можуть проводити фестиваль.

"В Україні триває війна, розв'язана Росією, чи не щодня гинуть українські герої, і організація масштабного фестивального дійства, яким став за останні роки Підкамінь, є не на часі. Кожна гривня, котра йшла раніше від жертводавців на фестиваль, є вкрай затребуваною на Сході. Ми віримо, що значна кількість минулорічних учасників сьогодні зі зброєю борються супроти терористів", - йдеться в повідомленні.

Організатори дякують усім причетним до фестивалю, гуртам, які мали намір виступити, відвідувачам, які мали намір приїхати, та просять "перенаправити усі матеріальні можливості на підтримку тих, хто в зоні АТО щодня бореться за Україну та сім’ям загиблих героїв".

"Сподіваємося на Ваше розуміння і до зустрічі на Підкамені у 2015 році! Слава Україні!" - підсумовують у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
через клятого карлика відмінили один з найкращих фестів!
щоб снапер мав зорке око і сильну руку та довге життя, щоб йому прикладів не вистачало для зарубок від збитих макитр загарбників.
Відповісти
Останні новини
«Підкамінь» відмінили − просять перерахувати гроші воякам
02 червень, 2014, 14:50