За п'ять місяців на Волині втопилися 12 людей

За п'ять місяців на Волині втопилися 12 людей
Уже 12 людей потонуло на волинських водоймах від початку року.

Однією з передумов трагічних випадків на воді, окрім безпечності волинян, є недотримання власниками водойм Правил утримання водних об’єктів в питанні забезпечення їх засобами для попередження трагічних випадків та рятування потопаючих, - повідомили у прес-службі обласного управління ДСНС.

Працівники управління ДСНС України у Волинській області здійснили профілактично-наглядові рейди місць масового відпочинку населення щодо забезпечення безпеки людей на водних об'єктах. За їх результатами вручено приписи з пропозиціями щодо облаштування місць відпочинку біля води, відповідно до вимог Правил охорони життя людей на водних об’єктах України.

Питання готовності місць масового відпочинку населення на водних об’єктах області 2014 року днями розглянуто на комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волинської області.

За результатами усіх доповідей та з урахуванням обговорення порядку денного комісія прийняла протокол з переліком конкретних завдань та термінами їх виконання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вода, смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.