Найбідніші люди світу. ФОТО

Найбідніші люди світу. ФОТО
Більше мільярда людей у всьому світі живуть за 1 долар в день (12 гривень), або навіть менше.

Причини їхньої бідності різні, але труднощі, з якими вони стикаються щодня, дуже схожі, - пише Українська правда. Життя з посиланням на видання The Guardian.

Засновник міжнародної організації Томас Назаріо разом із призером Пулітцерівської премії Рене Байєром створили добірку світлин людей, які живуть менше ніж на долар у день.

Альваро Каланча, 9 років
Пасе лам та альпак перед та після школи. Він живе в горах Акамі у Болівії, на висоті 1300 метрів над рівнем моря, де в будинках немає електрики та ліжок.

Фаті, 8 років
Вона разом з іншими дітьми порпається на звалищі електронних пристроїв в Аккрі, Гана. Несе відро із знайденим металом на голові та плаче через біль від малярії.

Хунупа Бегум, 13 років
Вона сліпа протягом останніх 10-ти років, мешкає в Нью-Делі. Жебракування - єдиний дохід у сім'ї. Її мама та брат надто хворі, аби працювати, а тато помер.

Хора Флорін, 28 років
Виріс в румунському дитячому будинку і тепер живе під землею в каналізації в Бухаресті, де труби теплопостачання тримають тепло вночі.

Лабон, 27 років
Працює в борделі у Бангладеш. Живе разом із донькою, яку народила від одного із клієнтів.

Вішал Сінг, 6 років
Піклується про маленьку дівчинку на півдні Нью-Делі, поки її мама знаходиться далеко. Вішалу пощастило в одному сенсі: коли він не працює, він має можливість ходити в школу для дітей із нетрів.

Субадра Деві, 40 років
Працює на будівництві в Дхарамсала, Індія.

Ана-Марія Тюдор, 4 роки
Мешкає в Бухаресті. Її батько дуже хворий і не може працювати. Вони живуть в однокімнатному будинку, де немає ванної кімнати і води.

Дівчата з Гани
Працюють ринковими носильниками. Живуть разом, часто поблизу чи на звалищі. 23-річна Шаріфа Монара (у центрі) працює всього за 50 центів на день.

Нінакор Гмафу, 6 років
Пасе худобу та мріє ходити до школи. Втім, це дуже малоймовірно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому стільки помилок?
Відповісти
і я так кажу. Ганьюоа Волиньпосту. Жовтій пресі не місце на Волині. Пропоную оголосити бойкот цьому виданню і більше ніколи не читати його
Відповісти
Жах просто, така зворушлива стаття... помилка на помилці- це безвідповідальне і зневажливе відношення до читача. Ганьба !!!!!!!!!!!!!
Відповісти
А ви всі пишете ідеально, без помилок?? Дайте вам написати деілька простих слів ви однозначно зробите в них помилки. Краще поспівчували бідним дітям, які в цей час не мають чого їсти, а ви тут помилки виправляєте.
Відповісти
Жах.Плакати хочеться. дітей найбільше шкода...
Відповісти
Останні новини
Найбідніші люди світу. ФОТО
06 червень, 2014, 12:42