«Волинь» і «Динамо» розсудить кримчанин

«Волинь» і «Динамо» розсудить кримчанин
Матч 28-го туру Прем’єр-ліги між «Волинню» та київським «Динамо» обслуговуватиме арбітр першої категорії Анатолій Жабченко з Сімферополя.

Про це повідомляє прес-служба ФК «Волинь».

Анатолій Жабченко народився 23 лютого 1979 року. Суддівську кар’єру розпочав у 2004 році. Матчі другої ліги обслуговує з 2007-го, першої – з 2009 року. Поєдинки Прем’єр-ліги – з 2011 року.

До сьогодні Жабченко обслуговував лише один матч за участю «Волині». Це поєдинок 23-го туру «Оболонь» – «Волинь», у якому суддя видав волинянам шість жовтих карток, а також вилучив з поля Ванче Шикова та Сільвіу Ізворану.

Внаслідок подібної діяльності арбітра, йдеться у повідомленні, у «Волині» виявилось відразу троє дискваліфікованих гравців на наступний відповідальний матч проти донецького «Шахтаря». При цьому наступну гру після поєдинку з «Динамо» волиняни також проводитимуть з «Шахтарем» у рамках півфіналу національного Кубка.

Нагадаємо, що згідно з регламентом картки у матчах чемпіонату та Кубка України підраховуються окремо. Однак стосовно вилучених гравців можуть бути застосовані окремі дисциплінарні санкції щодо відсторонення від матчів, які цю норму регламенту не враховують. Тобто гравець «Волині», вилучений у матчі 28-го туру може бути дискваліфікований Дисциплінарним комітетом і на матч півфіналу.

Асистентами арбітра стануть Максим Чертоляс та Володимир Володін з Херсона.

Інспектором матчу призначений одесит Олександр Дегтярьов. Делегат ФФУ – Борис Гореліков з Чернівців.

Резервним арбітром гри є Юрій Можаровський зі Львова, який обслуговуватиме у ролі головного судді поєдинок молодіжних складів. Допомагатимуть йому у цьому матчі Ярослав Куш з Івано-Франківська та Микола Васюта з Рівного.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.