Чоловіча команда журналістів зіграла товариський матч з професійними спортсменками

Чоловіча команда журналістів зіграла товариський матч з професійними спортсменками
20 липня жіночий футзальний клуб «Легіон» (Луцьк) люб’язно запросив зіграти товариський матч журналістів та друзів спортивного сайту «ВолиньSport».

З перших секунд зустрічі чарівні панянки з «Легіону» дали зрозуміти, що господарки ситуації таки вони. Журналісти ж відразу побудували відверто оборонну тактику зі сподіваннями на швидкі переходи в контратаку, як кажуть, без центра поля, - пише видання «ВолиньSport».

І така схема дала дивіденди.

Але скрута для чоловіків настала за хиткого рахунку 0:2 на їхню користь, оскільки сили однієї четвірки були не безмежні, а дівчатка вправно проводили заміни. Саме п’ять останніх хвилин першого тайму стали справжнім випробуванням для захисту - «легіонерки» ввімкнули такі швидкості руху, пасу та мислення, що якби вони продовжили так катати у таймі другому, то перемога стовідсотково була б на їхньому боці.

Однак, вочевидь, у другому таймі щось не задалося.

Відтак, кінцевий рахунок на табло 2:8 не вельми відповідав реальності, бо розрив міг бути значно меншим, адже суперники були цілком рівні.

Однак девіз же клубу "Легіон" - «Третього не дано», тому дівчата відігрались у серії пенальті. Те, наскільки вправно та чітко «легіонерки» пробивали з точки настільки деморалізувало опонентів "у червоному", що вони тільки й зуміли, що забити … гол престижу. Отож, по пенальті 3:1, і бойова нічия ). Тому продовжити з’ясовувати стосунки колективи мають намір у вівторок.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чоловіча команда журналістів зіграла товариський матч з професійними спортсменками
20 липень, 2014, 19:51