Як донецьким дітям відпочивається у «Турії»

Як донецьким дітям відпочивається у «Турії»
Дітей з Донецька та області, які через події на сході України змушені були покинути власні домівки, розмістили у Ковелі в обласному санаторії матері і дитини «Турія».

Шефство над групою взяли співробітники Ковельського міськрайонного відділу управління ДСНС України у Волинській області. До цього діти зі сходу України перебували на Закарпатті, також під опікою місцевих рятувальників, - інформує ВОДТРК.

Гостям показали музей пожежної справи, який діє в державній пожежно-рятувальній частині №4 з охороні міста Ковеля. На згадку про зустріч дітям подарували “Абетку безпеки”.

Запам’ятається дітям і екскурсія в музей-садибу Лесі Українки в Колодяжному.

Скільки часу ще переселенцям доведеться перебувати в Ковелі — поки невідомо. Однак, місцеві рятувальники запевнили: зроблять усе можливе, аби діти не нудьгували і повернулися додому з найкращими враженнями про Волинь.

Окрім організації дозвілля дітей ковельські рятувальники допоможуть їм з харчами та предметами особистої гігієни. Не зайвою буде й психологічна підтримка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нашими дітьми, які їздять в Турію по чорнобільських путівках хтось дуже опікується? Донецьких точно розселили в нормальні кімнати з усіма зруностями, а наших розпихають зазвичай в третьому корпусі, по п"ять чоловік в кімнаті з загальним душем та туалетом на поверсі. Якби батьки нааших дітей бігали з прапорами Польщі чи Рассеї і поливали брудом україну, то з нашими б теж цяькались.Суспільство дебілоїдів якихось. Досить тим данєцким всім підряд сраки лизати всіма можливими способами.
Відповісти
А скільки з тих,що їздять по чорнобильських путівках, справді мають відношення до чорнобильців? Аж занадто багато їх розвелось останнім часом. Ті хто справді має відношення чи до ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС чи проживав у зоні ураження або вже померли або хворіють зараз,так що не треба тут за дітей чорнобильців. П.С. Донецькі теж наглі останнім часом.
Відповісти
Останні новини
Яроша шукає Інтерпол
25 липень, 2014, 15:58
Як донецьким дітям відпочивається у «Турії»
25 липень, 2014, 15:35