Пільговиків у маршрутках не возять, бо перевізники не хочуть зайвих турбот, - Поліщук

Пільговиків у маршрутках не возять, бо перевізники не хочуть зайвих турбот, - Поліщук
Луцьким перевізникам легше не возити громадян, які мають право безкоштовного проїзду у маршрутних таксі, ніж звертатися до органів влади за компенсацією збитків від пільгових перевезень за рахунок субвенцій з державного бюджету.

Про це заявив депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук під час першого засідання робочої групи з питань пільгових пасажирських перевезень сьогодні, 28 липня.

«Дійсно, з перевезеннями у Луцьку є дуже багато питань. Проблема полягає в чому, на мою думку. По-перше, бездіяльність перевізників щодо отримання відшкодування коштів на перевезення пільговиків, оскільки вони посилають, що не отримують відшкодування, а потім з’ясовується, що за ними навіть не звертаються. Не звертають через те, що декілька раз вони начебто зверталися, їм відмовили і вони покинули цю справу», - каже депутат Луцькради.

За його слоавами, перевізникам легше взагалі не возити пасажирів, ніж звертатися до державних органів, а можливо навіть і до суддів.

«Інше питання - це опір зі сторони представників влади. Ми бачимо, що вони не йдуть на діалог ні з перевізниками, ні з пільговиками, ні з робочою групою, ні з нашою комісією, яка займається цим питанням», - каже Поліщук.

Він наголосив, аби вирішити проблему з безкоштовним перевезенням необхідно встановити нормальний діалог з перевізниками і методом громадського тиску, методом впливу на чиновників також змусити їх приступити до вирішення цієї проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Багач-багатіё бідні бідніють.
Відповісти
Давно пора переходити на адресні допомоги і не глумитися над цими пільговиками. А розумкики, типу поліщука, тільки і можуть пальцями тикати хто що і кому винен
Відповісти
Переходу на адресні допомоги поки що не передбачається, а проблема є і її потрібно вирішувати зараз. А поки Україна перейде на адресні допомоги, то такі категорії як діти війни, ветерани праці і деякі інші можуть просто зникнути, бо наймолодшій людині з категорії діти війни близько 70 років.
Відповісти
Останні новини
Пільговиків у маршрутках не возять, бо перевізники не хочуть зайвих турбот, - Поліщук
28 липень, 2014, 14:14