Під час обшуку у в'язнів колонії знайшли заборонені предмети. ФОТО

Під час обшуку  у в'язнів колонії знайшли заборонені предмети. ФОТО
В Маневицькій виправній колонії проведено загальний обшук, аби відпрацювати алгоритм дій під час масових заворушень засуджених.

В Маневицькій виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області (№ 42) з метою підтримання належного стану правопорядку начальником управління полковником внутрішньої служби Андрієм Скіцем було організовано та проведено загальний обшук із залученням зведеного загону груп швидкого реагування установ області, - повідомляють у прес-службі управління ДПтС України у Волинській області.

В результаті проведення обшуку у засуджених вилучено значну кількість мобільних телефонів та зарядних пристроїв до них, колючо-ріжучих предметів, гральних карт, пристроїв для нанесення татуювань тощо.

За всіма фактами вилучення заборонених речей і предметів проводяться детальні службові перевірки з метою встановлення шляхів їх надходження до засуджених.

Тоді ж на базі Маневицької виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області (№ 42) з персоналом зведеного загону груп швидкого реагування установ області проведено додаткове практичне тренування з відпрацювання алгоритму дій під час групової непокори або масових заворушень засуджених.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зеків тварюк на передову в луганск донецьк! Хай воюють! А не сидять загарають в карти на поцілунки грають!!!
Відповісти
ти тварюка ще сам можеш сісти ! Хотілось би побичти як ти будеш загарати! Чого сам не йдеш воювати,напевно сховався десь за юбку ,і тявкаеш! Фу!
Відповісти
медведев ти лошара, тварь підзаборна! Твою хату обкрадуть чи повбивають твоїх дітей і після цого ти будеш захищати зеків не дороблених дибілів.
А на рахунок арміі призвуть піду , тількі захищати свій рідній край, а не донецьк луганськ. Так що лошара мовчи...
Відповісти
Останні новини
Під час обшуку у в'язнів колонії знайшли заборонені предмети. ФОТО
29 липень, 2014, 10:15