Надмірні емоції у нинішній складній ситуації в Україні є недоречними,- УДАР*

Надмірні емоції у нинішній складній ситуації в Україні є недоречними,- УДАР*
Партія УДАР здивована діями прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Про це йдеться у заяві прес-служби Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка».

Замість того, щоб працювати над вдосконаленням непідтриманих Верховною Радою законопроектів, прем’єр чомусь почав вередувати і подав у відставку.

Несхвалення парламентом окремих законів жодним чином не пов’язане із розпадом коаліції, – це звичайний робочий законотворчий процес. Тим більше, що ніхто з членів колишньої коаліції не відмовлявся і не відмовляється працювати і голосувати у парламенті.

Хочемо ще раз чітко наголосити: ми пішли на вихід із коаліції з єдиною метою — запустити процес розпуску парламенту, склад якого обирався в умовах фальсифікацій та тиску і жодним чином не відповідає реаліям сьогоднішньої України. Якщо Яценюк вважає, що парламент, у якому більшість складають депутати Януковичського призиву, його влаштовує – то нехай публічно про це скаже.

Ми вважаємо, що в нової України має бути новий парламент. І затягуючи з його виборами, ми лише ускладнюємо ситуацію в країні.

А щодо уряду, то законодавством чітко прописані усі процедури. Ст.12 Конституції визначає як повноваження Верховної Ради України визначення питання про відставку уряду, а ст.15 Закону про Кабінет Міністрів передбачає, що за відставку прем’єра має ще проголосувати Верховна Рада. Якщо відставку прем’єра не буде підтримано, нинішній склад має виконувати усі свої обов’язки. А спроби розвалити вважатимемо прямим дезертирством і спробою скласти із себе відповідальність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
удар почав захищати фірташів, не проголосувавши ха підвищення рентних платежів на нафту і газ, а зараз розповідає про вередливого яценюка))) а кого кличко набрав собі у застпники - ті ж самі фірташівські "менеджери")))хана, вам на виборах)))
Відповісти
Яценюка дії якраз зрозумілі! А Удар ще раз показав своє лице ! Все роблять на користь Росії!Ударом керує Фірташ!
Відповісти
Блін, тут країна розвалюється, а нездарам з Удару все у Верховну Раду хочеться. Після здуття Віталіка Кличка, який прирік себе до звання містечкового регіонального політика, ні йому, ні його бойфрендам нічого не світить! Ляшко та його самураї вдують всіх ударівців по повній програмі аж по саме неможу!
Відповісти
Останні новини
Надмірні емоції у нинішній складній ситуації в Україні є недоречними,- УДАР*
30 липень, 2014, 11:45