На Волині не хочуть «неперевірених» переселенців

На Волині не хочуть «неперевірених» переселенців
Без перевірки документів Службою безпеки України та Міністерством внутрішніх справ перебування переселенців на Волині не бажане.

Про це заявив заступник голови Волинського обласного штабу Володимир Грушовінчук під час засідання обласного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, у вівторок 5 серпня.

«Ми знаходимося, будемо так говорити, в стадії війни. Іде антитерористична операція, і нам треба розуміти, що під цією маркою можуть приїжджати різні люди. Ми в цьому далеко не зацікавлені. Ви розумієте… щоб вони проводили тут в нас на території області диверсійні заходи… Я вже скажу прямо!», - каже Грушовінчук.

За його словами, переселенців з інших областей, перш, ніж дати житло, повинні детально вивчити кожну людину.

«Ви розумієте, про що я кажу. Це ні для кого не новина. Тут і Служба безпеки повинна в першу чергу всю цю категорію осіб перевірити. Але без документів, поки не перевірить, Служба безпеки і Міністерство внутрішніх справ, тут перебування його не бажане», - наголосив заступник голови штабу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
їх перебування тут взагалі небажане- з перевіркою чи без. І непросто небажане, а ЗАБОРОНЕНЕ. Скоро так скажуть абсолютно всі волиняни.Всі чоловіки -переселенці зі сходу мають бути виселені за межі області - всіма прийнятними і не дуже методами.Бо у 99 % -це провокатори і диверсанти різного штибу. Бо за свою доброту можемо гірко поплатися, прихистивши їх тут.
Відповісти
Повн1сттю з Вами зг1дна!!!!! вс1х чьолов1к1в з1 сходу назад на сх1д, нехай зах1щають свою землю, а то наш1 хлопц1 гинуть а вони по вс1х областях роз1халисью поховашись,,,,,,!!!
Відповісти
Підтримую. Краще б вони сюди не їхали. Хай не ображаються східняки, але з їх появою стає страшніше жити. Вони працювати не хочуть, мова їм українська не подобається. Складається таке враження, що ми до них приїхали, а не вони до нас. Будь які елементарні правила поведінки у них відсутні.
Відповісти
це взагалі неадекватні люди, які не мають ніякої культури ні мовлення, ні поводження себе в громадських місцях. вони називають нас лохами, тупими бандерівцями бо ми їм тут влаштували райське життя на халяву. ведуть себе так, ніби МИ їм щось винні, це ШОК!!!
Відповісти
Все правильно. За свою доброту ще поплатимось. Гнати їх треба. Бо вони нас швидше випруть з нашої землі. Поховались тут а наші гинуть.
Відповісти