Росія деформувала чемпіонат України, - Кварцяний

Росія деформувала чемпіонат України, - Кварцяний
Тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний переконаний, що російські клуби потрібно відсторонити від єврокубків, а країну позбавити ЧС-2018.

Тренера дуже дивує, чому впливові футбольні організації досі не виключили Росію з усіх міжнародних змагань, - повідомляє ТСН.

"ФІФА і УЄФА по всім існуючим нормам і законам зобов'язані застосувати санкції до Росії, в кубку якої дебютували клуби з анексованого Криму", - зазначив Віталій Кварцяний.

"Своїми діями Росія деформувала чемпіонат України. Ми - український народ, федерація футболу, тренери та футболісти - в цьому не винні. З цієї причини у нас скоротилася кількість клубів Прем'єр-ліги, а майже половина з них не може грати в своїх містах через несприятливу політичну обстановку", - наголосив Кварцяний.

Він зазначив, що УЄФА і ФІФА не повинні допустити безкарності, яка може спричинити аналогічні ситуації у світі. Адже Крим - територія України, і наші клуби не повинні брати участь у чемпіонаті іншої країни.

"Це нонсенс, що зневажає футбольні закони. За одну лише спробу залучити клуби іншої країни в свої змагання потрібно дискваліфікувати Росію на кілька років. А за сам факт їхньої участі - тим більше", - додав тренер.

Кварцяний на сто відсотків згоден з тим, що російські клуби потрібно відсторонити від єврокубків, а саму країну позбавити права проведення ЧС-2018. Як повідомлялося, 12 серпня кримські СКЧФ (Севастополь), ТСК (Сімферополь) і "Перлина" з Ялти зіграли в 1/256 фіналу Кубка Росії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Останні новини
Росія деформувала чемпіонат України, - Кварцяний
14 серпень, 2014, 11:32