Родина прокурора Волині торік заробила майже мільйон

Родина прокурора Волині торік заробила майже мільйон
Сумарний дохід нещодавно призначеного прокурора Волинської області Вадіма Максимова та членів його родини торік становив понад 996 тисяч гривень.

Про це йдеться у його податковій декларації, - повідомив власкор IA ZIK.

Декларацію про доходи нового прокурора Волині надали у відповідь на запит на інформацію. Згідно з документом, у родині Максимова – дружина, син та донька. Торік прокурор отримав сукупний дохід обсягом 147,912 тисячі гривень. Із них зарплатня становила 140,232 тис. грн, а дивіденди, проценти – 7,68 тис. грн.

Минулорічний дохід членів родини перевищував заробіток самого прокурора у декілька разів і становив 848,105 тисячі гривень. Зокрема, зарплатня – 32,765 тисячі, дивіденди, проценти – 690,34 тисячі, спадщина – 125 тисяч гривень.

Із нерухомості у прокурора області 60 квадратних метрів землі, квартира (93,9 кв.м) та гараж (19,1 кв .м). Натомість, на членів його сім’ї записано набагато більше. Це дві ділянки загальною площею майже 8 тисяч«квадратів, будинок (57,6 кв. м) і квартира (майже 42,47 кв.м).

Прокурорська родина надає перевагу автомобілям «Тойота». У Максимова – «Toyota RAV 4» 2008 року випуску із об’ємом двигуна 2362 кубічних сантиметрів та причіп 2009 р.в. На членів його сім’ї оформлена Toyota Prado 2007 року випуску із об’ємом двигуна 3956 куб .см.

При цьому інформація про кошти на рахунках у банках та інших фінансових установах як самого прокурора Волині, так і членів його сім’ї – прихована. Хоча саме дивіденди і проценти і становили основний дохід сім’ї Максимових.

На добровільне страхування родина торік витратила майже три тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в наших прокуроро-депутатів дуже талановиті родичі. вони заробляють в десятки разів більше за них самих може їх в крісла посадити , а прокуроро-депутати хай ідуть вулиці мести
Відповісти
Поки не будуть провірятись належним чином декларації родичів прокуроро судівських депутатів то всі вони будуть з кожним днем все багатіти, а прості люди біднішати
Відповісти
теперки кастровано-народні...
Відповісти
це просто пипець!!!!!!
вимагаєм провести повну кастрацію!!!
а грошей в Україні нема, не, ну точно нема, не віриш? запитай чиновників
Відповісти
А чому ВадІма, а не ВадИма? Луцький діалект?
Відповісти
Так записано у паспорті
Відповісти
Останні новини
Родина прокурора Волині торік заробила майже мільйон
14 серпень, 2014, 15:14