«Я проти обговорення кандидатур на Майданах», - Гунчик

«Я проти обговорення кандидатур на Майданах», - Гунчик
Голова волинської ОДА Володимир Гунчик вважає, що обговорення кандидатур певних посадовців на масових мітингах проводити не варто.

Про це він розповів під час оперативної наради у понеділок, 18 серпня.

За словами Гунчика,обговорювати кандидатури варто на засіданнях громадських рад чи комітетів, де можна перевірити надані документальні свідчення щодо відповідності и невідповідності певних осіб посадам.

Гунчик навів приклад звернення «Самооборони Майдану Волині» до нього щодо «гріхів» начальника «Волиньрибоохорони» Тараса Куньчика.

Голова ОДА каже, що коли факти підтвердять у міліції, Куньчика як мінімум звільнять, якщо ні – попросить самооборонівців вибачитися перед начальником «Волиньрибоохорони».

Натомість «стихійні» обговорення на Майдані не дають можливості перевірити звинувачення щодо посадовців, - вважає Гунчик.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі чиновники проти.Потерпи ,ПЕТРОВИЧ...
Відповісти
Правильно...Не спійманий - не злодій.
Відповісти
А хто з мінтів буде доказувати?
Відповісти
ДОБРЕ ЩО РОЗУМНИЙ ГУБЕРНАТОР І ЗДРАВО УСВІДОМЛЮЄ ТАКІ РЕЧІ.............бо ніяка банда не має права обговорювати людину.....людина яка йде на посаду проходить спец перевірку.....
Відповісти
а коли вже Гунчика винесуть з крісла, набрид своїми новаціями безглуздими...хто знає???Пустовіт був хорошим керівником-шкода..
Відповісти
Чесно говорячи це не його вина, а вказівки зверху, тепер шо зрозуміло, йде підготовка до виборів.
Черга Гунчика не за горами.
Відповісти
читач язика не злижи ненароком
Відповісти
Будь-які посади мають обіймати кваліфікавоні люди, а не ті самообронівці, котрі бігають за командою "Фас". Можна подумати, що вони бігають не за своєю вигодою, і не за своїми інтересами, і нікого "не кришують". Якби вони діяли чесно, то вже б багатьох керівників люстрували
Відповісти
нуну........царь оточує себе придворними........система не міняється......совдепія на кожному кроці.....в Європі тереторіальні громади самі висувають свої кандидатури і вправі їх знімати, якшо шось вони роблять не так, будь коли........а у нас все за совдепією - "свысока я вижу маленького человека......то поставлю то уберу - ведь я же царь для маленького человека".......тільки губернатор назначає, бо знає він їх всіх і все між собою повязано і все буде по старому......жаль тільки хлопців шо загинули і ше загинуть, шо все "кака было - кака есть"
Відповісти
Останні новини
«Я проти обговорення кандидатур на Майданах», - Гунчик
18 серпень, 2014, 10:12