Лучанин напав на водія з палкою в руках

Лучанин напав на водія з палкою в руках
Перебуваючи «під мухою» 38-річний мешканець Луцька напав на водія озброєний розкладною палицею.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

38-річний мешканець обласного центру Ігор Б. «гарно» провів вихідні: близько п’ятої години ранку, будучи «під мухою», чоловік вийшов із приміщення одного з розважальних закладів міста.

На узбіччі він побачив автомобіль, і був глибоко переконаний, що це – машина його друга. Ігор підійшов до машини, постукав у вікно зі сторони водія, аби з’ясувати, що тут робить машина його товариша. Натомість водій транспортного засобу повідомив, що це його власна автівка. Ігор вибачився та залишив водія у спокої.

Однак, відійшовши декілька метрів, хлопець знову впізнав у цій техніці машину свого друга, а відтак повернувся назад. Не витримавши п’яних безглуздих запитань, 36-річний Тарас Б. вирішив від’їхати.

Проїхавши декілька метрів, хлопець зупинився. У цей час до нього знову підійшов п’яний Ігор. Обурений таким ставленням до себе, він дістав із кишені розкладну палицю (кістень) і вдарив нею водія.

Як розповів командир роти патрульної служби міліції Луцького МВ УМВС України у Волинській області майор міліції Віктор Пархомчук, на щастя для потерпілого на місце події якраз нагодився патрульний автомобіль.

Затриманий виявився не судимим, тож наразі відпущений додому. Палиця вилучена і направлена на дослідження до НДЕКЦ УМВС в області. Триває перевірка.

Довідка: кістень – гнучко-суглобистa холодна зброя ударно-роздробляючої дії. Являє собою ударний вантаж (кістяну, металеву або кам'яну гирю – било), з'єднаний підвісом (ланцюгом, ременем або міцною мотузкою) з дерев'яною ручкою – кістеніщем. Завдяки своїй дешевизні і ефективності кістені широко використовувалися в X-XVII століттях в Європі та Азії як піхотна і кавалерійська зброя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пригода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанин напав на водія з палкою в руках
08 травень, 2012, 10:56