На Волинь прибув другий ешелон 51-ої бригади. ФОТО

На Волинь прибув другий ешелон  51-ої бригади. ФОТО
До Володимира-Волинського прибув другий ешелон військових 51-ої бригади.

Бійці повернулися додому у четвер, 25 вересня. Про це повідомив волонтер Костянтин Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

"Відчуття неймовірні", - написав Зінкевич.

Раніше, 23 вересня, до Володимира-Волинська прибули п’ять вагонів військових та потяг з технікою.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
відчуття неймовірні...це добре, але чи знають волонтери, що відбувалося потім - солдат загнали в казарми, знову погрози, залякування - не на камери, звичайно, а на останок - диво-анкети, мовляв, де ви хочете служити!!! що це??? де обіцяна ротація??? бригаду розформовують, президент обіцяв на весь світ - буде інша бригада, наберуть новий солдат і офіцерів! а виходить як? якщо підписуєш ту анкету - ти доброволець!!! і це після того, звідки вони повернулися - ні реабілітаціі, ні ротації!!! а головне, акщо не підписуєш, одразу стаєш "клієнтом" військової прокуратури!!! допоможіть хлопцям!!!
Відповісти
Шановна Світлана! Не називайте ВОЛОНТЕРОМ того хто ним не являється.ВОЛОНТЕР це дуже поважно, і він за це в замін нічого не отримує, окрім людської подяки. Чого на привеликий жаль не скажеш про Костю Зінкевича. Я після того як почув що він хоче у верховну раду депутатом, моя думка про цю людину дуже змінилася. Шкода, але зараз більше схиляюсь до того, що хлопець на цьому скоріше заробляв а ніж допомагав, і ті звіти це піар для досягнення мети на людському горі. Думаю що скоро все почне вилазити
Відповісти
Я згідна! Відношення як до тварин. Виходить, ті що служили до кінця, ще й більше постраждали!Одна брехня та й годі! Набирайте фахових офіцерів і нехай служать. Гроші затримуються. Ато закінчується!
Відповісти
А навіщо танки у Володимир-Волинському тепер? Нехай на сході і залишаються!!! А то ганяють потяги туди-сюди, витрачають кучу палива... ((
Відповісти
Останні новини
На Волинь прибув другий ешелон 51-ої бригади. ФОТО
25 вересень, 2014, 10:43