Нововолинські міліціонери просять добровільно здати зброю

Нововолинські міліціонери просять добровільно здати зброю
З 01 по 31 жовтня Нововолинський міський відділ міліції проводить місячник добровільної здачі вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів.

Про це пише прес-служба Нововолинської міської ради.

Згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років, однак особи, які добровільно здали органам внутрішніх справ зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, повністю звільняються від кримінальної та адміністративної відповідальності.

Більше того, якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до міліції мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то надалі він отримає можливість після оформлення відповідних документів зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Детальну консультацію щодо порядку добровільної здачі зброї, боєприпасів та їх реєстрації ви можете отримати в дозвільній системі Нововолинського міського відділу міліції у вівторок та п’ятницю з 9:00 до 18:00 або в черговій частині міського відділу міліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
спотикаюсь і падаю...
Відповісти
Останні новини
Нововолинські міліціонери просять добровільно здати зброю
01 жовтень, 2014, 16:09