У Луцьку «Самопоміч» презентувала засади своєї діяльності*

У Луцьку «Самопоміч» презентувала засади своєї діяльності*
Політичне об'єднання «Самопоміч» включає в себе членів політичної партії «Воля», добровольчого батальйону «Донбас» та експертного середовища.

Про це розповіла директор Української Правничої Фундації, член об'єднання «Самопоміч» Оксана Сироїд під час прес-конференції 3 жовтня.

За її словами, громадський рух «Чесно» визначив, що це єдина партія, яка не має у своїх лавах людей, які працювали при минулій владі, корупціонерів, хабарників, тих, хто співпрацював з КДБ та колишніх депутатів.

Сироїд зауважила, що члени об’єднання зробили для країни набагато більше, будучи за межами Верховної Ради, ніж ті, хто перебував там.

Активістка зауважила, що списки партії формувалися із патріотів, людей, які «хочуть, вміють і знають, як змінити країну». Засновник і лідер партії, мер Львова Андрій Садовий іде лише під 50-тим номером.

«Лідери повинні виростати у самій партії, а не приходити до неї з зовні», - наголосила жінка.

Водночас перше місце у списку посіла Ганна Гопко. Це громадська діячка, яка уже десяток років займається цією справою. Зокрема її кандидатуру хотіли бачити у першій п’ятірці кандидатів на вибори усі політичні партії України.

Командир групи інформаційної війни батальйону «Донбас» Павло Кишкар приїхав на війну з-за кордону. Долучився до партії з ідеологічних міркувань. Каже: йому до вподоби політичні засади партії – бути собою, співпрацювати з іншими та допомагати тим, хто цього потребує.

З його слів, добровольчий батальйон «Донбас» існує лише завдяки благодійним внескам громадян та роботі волонтерів. Вступ до політичної партії, а потому потрапляння до Верховної ради – це гарантія «певного захисту для військових, їх безпеки, та можливість впливу на реформування армії, приведення її до боєздатного стану».

«Раніше була комуністична ідеологія, яка трималася роками. Ми ж хочемо своїми діями створити українську, патріотичну ідеологію. На це потрібен не один рік і не одне десятиліття. Але ми будемо намагатися змінити погляди людей на владу і засади її співпраці з народом . Це єдина сила, яка включає в себе людей з культури, добровольців, волонтерів, людей які відбулися як особистості, і знають, що потрібно зробити, щоб змінити країну на краще», - додав Кишкар.

У складі партії - політична партія «Воля». Представник цієї сили Ірина Суслова розповіла, що об’єднує дві партії одне бачення на політичну ситуацію та «чесні» списки кандидатів. Члени «Волі» так само як і «Самопомочі» хочуть голосувати і творити нові закони, які змінять країну.

«Наше завдання – привести до влади якомога більше чесних, патріотичних людей, які хочуть жити в новій, кращій країні», - резюмувала Суслова.

Також вона додала, що уже готують проект – «Національний кадровий резерв», де будуть акумулювати спеціалістів, шукати чесних людей, які зможуть працювати на благо країни. Їх відбиратимуть, та пропонуватимуть зайняти посади у різних галузях життя держави. Велику увагу приділятимуть пошуку міліціонерів, прокурорів із незаплямованою репутацією, а також інших фахівців. На деякі посади братимуть молодих та креативних людей.

«Нехай ми півроку витратимо на навчання молодих спеціалістів, зате десятки років ми не матимемо проблем у державотворенні та розвитку України», - сказала Ірина Суслова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ШАНОВНІ ВОЛИНЯНИ 26 ЖОВТНЯ 2014 РОКУ ГОЛОСУЙТЕ ЗА ОБЄДНАННЯ САМОПОМІЧ.
Відповісти
Все это хорошо, но где их кандидат в нашем округе?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «Самопоміч» презентувала засади своєї діяльності*
04 жовтень, 2014, 10:14