Волинські дружини й матері полонених офіцерів пікетують Адміністрацію Президента

Волинські дружини й матері полонених офіцерів пікетують Адміністрацію Президента
У Києві на Банковій триває відчайдушна акція, на яку приїхали з Волині родичі й дружини полонених офіцерів 51-ї бригади.

Жінки турбуються про те, щоб їхніх чоловіків не відвезли до Росії, адже 15 військовослужбовців, серед яких — поранені і контужені, поки що не підлягають обміну. Про це повідомяє "Нововолинськ діловий" за словами волонтера Костянтина Зінкевича.

"Це крик душі цих жінок, які пришли до Адміністрації Президента в надії, що їх вислухають, але, на жаль, до будівлі ближче, ніж за 100 метрів, підійти не можна. Представник щось розповідає, але явно не те, що жінки хочуть чути. Далі — Верховна Рада. Якщо їх не почують, жінки обіцяють перекрити дорогу!" — звертається до співвітчизників у соцмережах Оксана Хмілевська.

"Надія є. Сьогодні у Києві залишилися 4 дружини офіцерів, які очікують прийому у Президента. Якщо наші домовленості спрацюють, то така зустріч відбудеться", — запевняє Оксану й усіх учасників акції та їхні родини волонтер Зінкевич.

Інші жінки вчора ввечері повернулись додому. І вони, й волонтери вдячні фонду "Волинь-2014", який оплатив пальне для поїздки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські дружини й матері полонених офіцерів пікетують Адміністрацію Президента
08 жовтень, 2014, 10:49