У Луцьку розповіли, як виховувати дітей без використання насильства

У Луцьку розповіли, як виховувати дітей без використання насильства
У Луцьку була проведена робота з метою попередження фізичного насильства над дітьми та популяризації відповідального батьківства і ненасильницьких методів виховання.

Український фонд «Благополуччя дітей» протягом березня – листопада 2014 року проводить кампанію щодо виховання дітей «Зла традиція», - повідомляє прес-служба управління освіти Луцької міської ради.

Проект «Зла традиція» впроваджується Українським фондом «Благополуччя дітей» у партнерстві з Nobody’s Children Fundacion (Польща) та фінансується в рамках Програми Посольсько-Американського Фонду Свободи «Перетворення».

24-25 березня 2014 р. фонд проводив тренінг за участю польського експерта організації Fundacja Dzieci Niczyje для фахівців, які працюють з батьками з питань попередження насильства над дітьми.

У рамках кампанії 30 вересня та 7 жовтня на базі ДНЗ № 22 методистом Центру практичної психології і соціальної роботи управління освіти Лідією Курило та старшим викладачем Луцького інституту розвитку людини університету Україна Оксаною Закусило проведено тренінг «Без ляпасу: як з любов’ю та повагою визначати дитині кордони» для практичних психологів ДНЗ.

Навчання пройшли 40 фахівців, які в подальшому будуть працювати з батьками та педагогами з питань попередження насильства над дітьми. Практичним психологам роздано методичні матеріали, брошури, плакати, які допоможуть підготувати та провести просвітницькі семінари та тренінгові заняття.

Фахівці часто працюють з наслідками, проте важливо запобігати проблемам. Тому практичні психологи матимуть змогу допомогти батькам оволодіти знаннями про те, що сприяє правильному та здоровому розвитку дитини, як можна навчитись контролювати свої емоції у складних ситуаціях. Програма має успішний досвід упровадження її в Польщі та покликана допомогти батькам виховувати своїх дітей без використання насильства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку розповіли, як виховувати дітей без використання насильства
13 жовтень, 2014, 09:40