Україна введе санкції проти Росії

Україна введе санкції проти Росії
Україна та декілька інших європейських країн, які не є членами Євросоюзу, приєдналися до обмежувальних заходів проти Росії.

Про це пише "Укрінформ" з посиланням на повідомлення у Європейській службі зовнішньої діяльності.

«8 вересня 2014 року Рада ЄС ухвалила рішення щодо посилення обмежувальних заходів відносно доступу Росії на фінансові ринки ЄС…Країни-кандидати (на вступ до ЄС – ред.) Чорногорія, Ісландія, Албанія, а також Україна приєдналися до цього рішення. Вони підтвердили відповідність своїх національних політик цьому рішенню Ради ЄС», - наголосили у європейській дипломатії.

Окрім цього, Україна, Чорногорія, Ісландія, Албанія, Ліхтенштейн і Норвегія приєдналися до розширених санкцій ЄС, які передбачають заморожування активів фізичних і юридичних осіб, причетних на посягання на територіальну цілісність, суверенітет і незалежність України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЄС, санкції, РФ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може видасте сороміцький звук...
Відповісти
Україна повинна була ввести санкції проти паРаши ще в лютому місяці, коли путлер посунув на Крим. Звісно, наші санкції не будуть дуже болючими для імперії, але "з миру по нитці..." і крах імперії. А так ми і далі ввозимо російські товари, купуємо російські фільми та російське пальне, а в магазинах багато хто не звертає увагу на товар окупанта та агресора...
Відповісти