Тих, хто не бореться з контрабандою, Порошенко відправлятиме в зону АТО

Тих, хто не бореться з контрабандою, Порошенко відправлятиме в зону АТО
Президент України Петро Порошенко жорстко розкритикував роботу Служби безпеки України, митних органів, Держприкордонслужби України та міліції у сфері боротьби з контрабандою.

Порошенко в ході наради в Одесі вислухав традиційні звіти керівників відомств, а потім заявив з критикою, що схеми ввезення на митну територію України різних товарів продовжують існувати під «дахом» самих силовиків і це знищує українську економіку, - пише Gazeta.ua.

«Якщо ви шукаєте, де вам знайти порушення митного законодавства, пане міліціонер, пане митник, пане прокурор, пане глава СБУ, зробіть те, що я зробив вранці - я відправив своїх помічників на «7 кілометр» (один з найбільших ринків Східної Європи, розташований в Одеській області - ред.)... Вони перевірили документи щодо митного оформлення вантажів і ні в одній торговій точці не було відповідних митних документів», - обурився президент.

Він зажадав від силовиків об'єднати зусилля в боротьбі з контрабандою, зазначивши, що це вже друга нарада з цього питання. І якщо вони не можуть вирішити ці проблеми, то захищатимуть кордон і економіку України не від контрабанди, а в зоні проведення АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой, а куди записатися, щоб боротися з контрабандою? Я готовий хоч зараз!
Відповісти
Останні новини
Тих, хто не бореться з контрабандою, Порошенко відправлятиме в зону АТО
23 жовтень, 2014, 16:20