«Луцьк – наш спільний дім», - Ігор Чорнуха*

«Луцьк – наш спільний дім», - Ігор Чорнуха*
Допомогти учасникам АТО, посприяти вирішенню комунальних проблем та вплинути на благоустрій міста – з такими пропозиціями приходили і телефонували люди до громадської приймальні кандидата у депутати до Волинської обласної ради по виборчому округу № 38 (м. Луцьк) Ігоря Чорнухи.

Про проблеми хлопців, які повертаються із зони АТО, підприємець знає не лише із цих звернень, він всіляко підтримує родини працівників власного підприємства, які нині воюють у зоні АТО, за ними збережена заробітна плата. Днями Ігор Чорнуха також відвідав госпіталь, де бійці отримують медичну допомогу.

Тепер він консультує їх щодо питання отримання земельної ділянки. За словами кандидата у депутати, найперше цю ініціативу треба врегулювати на законодавчому рівні. «Щоб лучанам, які воювали в зоні АТО, не пропонували земельні ділянки у віддалених районах області, щоб не було бюрократичної тяганини, щоб усі учасники АТО були в рівних умовах, треба продумати чіткий підхід до вирішення цього питання» - наголошує Ігор Чорнуха.

В громадській приймальні Ігоря Чорнухи також розповіли, що до них телефонувало чимало пенсіонерів, які десятки років пропрацювали, а тепер чи не всі заощадження витрачають на ліки. За словами кандидата у депутати, в області має діяти спеціальна програма для таких ветеранів праці, щоб люди хоч раз на рік могли безплатно обстежитися в медичних закладах міста.

Натомість молодих лучан, які зверталися у громадську приймальню Ігоря Чорнухи, найбільше турбує проблеми з житлом. Кандидат у депутати вже неодноразово наголошував на необхідності відновлення програми «Доступне житло», здешевлення молодіжних кредитів. За його словами, молодіжне будівництво не тільки вирішить житлову проблему, а й сприятиме наповненню бюджету. Для реалізації цих програм можна було б залучати й інвесторів – переконаний кандидат у депутати до обласної ради.

Щоб більше дізнатися про потреби громади, Ігор Чорнуха зустрічався з мешканцями різних мікрорайонів міста та працівниками різних підприємств. Люди говорили про тепло в оселях та чистоту двору, зруйновані дитячі майданчики та несовісних комунальників. Кандидат у депутати до обласної ради, який має юридичну та економічну освіту, і більше десяти років працює у будівельній галузі, порадив лучанам подумати про створення у їхніх будинках ОСББ, адже це реальний шанс подбати про своє житло та отримувати якісні комунальні послуги. «Коли люди самі об’єднуються і самі вирішують, куди їм вкладати кошти, то й ефект від управління більший. Але ініціативу громади обов’язково має підтримати влада залученням інвестицій та дотаціями» - наголошує Ігор Чорнуха.

В майбутньому він бачить Луцьк - комфортним європейським містом, задля цього готовий об’єднати свої зусилля із зусиллями громади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗАКАЗУХА,а не правдива стаття.В кінці заголовку-зірочка.
Відповісти
Чорнуха І.В. не дивлячись на молодий вік досягнув в житті багато. Дуже багато добрих справ зроблено, про які не афішується. Цлюдина слова і діла. Дуже багато зроблено ним на підприємстві. Його досвід буде потрібен в обласній раді.
Відповісти
Це не піар, дійсно ця приймальна існує, працює.А в нас получається так, коли людина працює то її обов’язково обливають брудом.


Відповісти
Стаття правдива,і Чорнуха І.В. порядна людина,яка багато робить для нашого міста і не відмовляє в допомозі людям,які до нього звертаються.А ви,повна,обгрунтуйте свій коментар,а то він якийсь не правдивий виходить.
Відповісти
Всьоди є плюси і мінуси, але для міста І.В.Чорнуха може зробити багато. А якщо комусь хочеться брудом поливати, то спробуйте самі зробити свій вклад у добробут міста і країни.
Відповісти