На луцьких дорогах - форсаж, - Кравчук

На луцьких дорогах - форсаж, - Кравчук
Проспект Соборності перетворився на майданчик для перегонів: після 22:00 автомобілі тут "гасають" під 160-200 км/год, - заявив перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Про це він повідомив під час оперативної наради у Миколи Романюка 28 жовтня.

За його словами, якщо зробити дорогу по Соборності аж до ТАМ-ТАМу, то жодні світлофори не допоможуть.

«Після 10 години вулиця, яка зроблена від кільця до РАГСу (проспект Соборності – ред.) – це траса для гонок. Там практично перейти вулицю неможливо. Після 10 години вечора наші хлопчики на автомобілях починають там форсаж і повним ходом до 160-200 км/год. Якщо зробимо до ТАМ-ТАМу, то ніякі світлофори не допоможуть», - наголосив Святослав Кравчук.

Крім того, він зауважив, що у Луцьку є проблема не лише поняттям правил дорожнього руху у водіїв транспортних засобів, а й у перехожих, які не дотримуються їх.

«До речі, вже певно треба працювати не тільки з водіями, а й з людьми, які переходять дорогу в неправильних місцях. На жаль, до таких людей поки ніяких мір по попередженню правопорушень не приймаємо. Чим кращі в нас дороги, тим більше виникає проблем – проблем з культурою поведінки водіїв на наших дорогах, пішоходів, які приводять до досить складних настроїв», - підкреслив Кравчук.

Також він додав, що не потрібно робити дороги допоки водії не навчаться їздити на автівках, а перехожі - переходити дороги.

Мер Луцька Микола Романюк у відповідь пожартував, що, мовляв, далі дороги міська рада робити в такому випадку не буде.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
смішки-смішками, а проблеми треба вирішувати!
не полініться і трохи ж дослідіть це питання. переймайте досвід цивілізованих країн.
не діють світлофори - кладіть лежачих поліцеських, не поможе - ставте камери і штрафи за порушення правил дорожнього руху по гривень 500-1000 як для пішоходів, так і для водіїв.
Відповісти
тоді давайте дороги не ремонтувати. а в азії іто кращі дороги. і який вихід запропонував той кравчук.
Відповісти
Ще один "плацдарм" для нічних перегонів - пр.Грушевського, люблять погасати і на Винниченка - вниз від ЦУМу. Яка там Європа...якого ще януковича треба вигнати, аби в нас на дорогах запанувала дисципліна
Відповісти
Заява Кравчука прозвучала як відмазка на питання "чому в нас пагані дороги".
Відповісти
С.Ліпіни вул Кривоноса. ОГО !!! як гасають... :((
Відповісти
Аргумент пана Кравчука, щодо ремонту доріг, м'яко скажімо - дурнуватий. Чому я маю страждати через якихось памороків, які гасають під 200 по місту? Я хочу їздити по гарній дорозі. Я плачу за бензин, в який, як казали закладений дорожній збір для ремонту доріг, плачу податки, за які утримуються підрозділи ДАІ (які мали б слідкувати за ситуацією на дорогах). Але звісно, краще нічого не робити - ні дорогу, ні камеру встановити, ні патрульну автівку поставити . А ще, як варіант, потрібно закрити усі кафе, бари й ресторани, бо в них же деякі неадеквати напиваються й ведуть себе, як свині, а відкрити лише тоді, коли люди навчаться гарно поводитись. Ну й таких варіантів можна запропонувати безліч.
Відповісти
Такими проблемами має займатися - даі!!! А не лежачі поліцейські чи сфітофори через кожні 2 метра. Якщо водії порушують пдд - то це вина даі (і водія звичайно), а не хорошої дороги. Дай Бог їм доробити ту дорогу, бо скоро сніг піде))
Відповісти
Просто морозиться дорогу робити..
Відповісти
проблема- хороші дороги.. пздц. ну то не ремонтуйте! совок ГМ.
Відповісти