Лучанин допоміг затримати озброєних вбивць

Лучанин допоміг затримати озброєних вбивць
Луцькі міліціонери нагородили волинянина, який допоміг затримати озброєних вбивць.

На території товариства з обмеженою відповідальністю жінка виявила зі слідами насильницької смерті труп свого 61-річного батька. Затримати вбивць допоміг волинянин Михайло Гаврилов, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Чоловік кинувся їх переслідувати та утримував до приїзду правоохоронців.

У затриманих жителів Ківерцівського району (а це батько із сином) співробітники міліції вилучили речові докази, які безпосередньо свідчили про їхню причетність до скоєного злочину.

"Сьогодні я озвучив колективне рішення, погоджене із керівництвом УМВС України у Волинській області, і запропонував Михайлові вступити на службу до лав органів внутрішніх справ", - зазначив керівник луцького міськвідділу міліції Ігор Муковоз.

Михайло Гаврилов розповів, як вирвався з рук бандитів, які спочатку напали на нього із ножем, а потім кинулися втікати.

"Після слів "делай его" в руках зловмисників я побачив ніж. Усе життя в якусь мить пробігло перед очима. Перше, що спало на думку, – і я теж тут залишуся лежати бездиханним. Але коли людина потрапляє в таку непросту ситуацію, то в ній відкриваються якісь неймовірні сили і можливості. В той момент таке сталося і зі мною", - зазначив лучанин.

Полковник міліції Ігор Муковоз подякував Михайлові Гаврилову за громадянський обов’язок, прояв мужності й відваги під час затримання озброєних злочинців та нагородив подякою УМВС і грошовою премією.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А мусор би зробив увагу, що нічого не бачив...
Отакі люди повинні бути правоохоронцями!
Відповісти
ГАНЬБА МІЛІЦІЇ МІСТА ЛУЦЬКА !

За 300 метрів від Луцького міськвідділу міліції вчинено вбивство, так повідомили в телефонній розмові по лінії "102" черговому по Луцькій міліції.
Черговий міліцейський телефоніст мало в штани не наробив від почутого.
Бо така звістка для невеличкого міста Луцька, а особливо для безграмотних Луцьких міліціонерів "НАДЗВИЧАЙНА ПОДІЯ" - страшніше "атомной войни".
Коли переляканий черговий міліціонер після отриманого телефонного дзвінка став бігати по міськвідділу і перелякано кричати цю звістку всім міліціонерам міськвідділу, луцькі міліціонери не знали, що робити.
Бо міліцейські керівники відразу втікли з міськвідділу, щоб "перечекати складну ситуацію в схронах".
А рядові міліціонери почали панікувати. Кожен міліціонер пропонував своє рішення цієї "СИТУАЦІЇ", один казав, що: "треба всім міліціонерам тікати з міськвідділу по домах, інший вимагав закритися в міськвідділі і нікого не пускати і т.п.
Всі міліціонери дуже перелякалися, бо боялися: "вбивця-ж десь поруч із міськвідділом..., може прийти і повбивати їх, дехто й встиг сльозу пустити... згадуючи про свою сімю).
Але згодом, надійшло інше радісне для Луцьких міліціонерів повідомлення, про те, що вбивцю вже затримав повернувшийся родич вбитого, і просить міліціонерів - "оформити по закону".
Після чого, у Луцькому місквідділі міліціонери вирішили їхати до місця події на спеціально обладнаному автомобілі. Тож, довго шукали бензин, автомобіль, потім того хто поїде, кілька разів верталися назад до міськвідділу (бо забули получити пістолєти, а коли получили пістолєти, то верталися за патронами...).

(Довідка "ВЛ": Згідно нормативів з фізичної підготовки: кожен працівник міліції щоб "бути придатним для служби в міліції" відстань у 300 метрів зобов'язаний пробігати за 50 секунд.

Від місця вбивства до Луцького міськвідділу 300 метрів.

А згодом: "начальник Луцької міліції Муковоз Ігор" із цієї події зробив брехливе відеошоу.
Неправдиве, кілька разів перемонтоване відеошоу від Луцьких міліціонерів оплачене за рахунок бюджетних грошей.

Логічне запитання: Навіщо місту Луцьку така міліція ?
Навіщо таких дурнів тримати в міліції ?
Відповісти
Останні новини
Лучанин допоміг затримати озброєних вбивць
29 жовтень, 2014, 12:27