На Волинь привезуть кінострічку «Путінські ігри». ФОТО

На Волинь привезуть кінострічку  «Путінські ігри». ФОТО
На Волині вшосте побуває міжнародний фестиваль правового кіно.

Із 24 листопада до 10 грудня на Волині відбуватиметься ХІ Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA, - повідомляють організатори.

У рамках фестивалю демонструватимуть фільми, які є призерами відомих міжнародних конкурсів і фестивалів. Тематика фільмів – різноманітна і порушує найактуальніші питання дотримання прав людини у світі.

Цьогоріч у програмі – фільми про Євромайдан, корупційні дії Путіна, волонтерську допомогу українців, злочини проти людства й окремо взятої людини в Україні і світі, а також цінність людських стосунків.

Зокрема, увазі волинян будуть представлені стрічки українських та іноземних режисерів «Путінські ігри», «Зона без вогню: убивчі поля Шрі-Ланки», «Пуссі проти Путіна», «Південний кордон», «День шахтаря», «Вітаємо на Фукушімі», «Лізо, ходи додому», «Йоанна», «Капітан і його пірат», «Життя в раю – нелегали по сусідству» та інші.

Відкриття фестивалю відбудеться 24 листопада фільмом «Євромайдан. Чорновий монтаж».

Про місце і час показу повідомлять згодом.

Перегляди й обговорення фільмів за участю експертів і учасників подій відбуватимуться як у відкритому форматі (для широкого загалу), так і в освітніх закладах і закладах пенітенціарної системи.

Окрім фільмів, відбудуться майстер-класи з особливостей зйомки документальних фільмів, використання їх як інструменту в навчальному процесі і факультативній роботі.

Вхід на всі кінопокази – вільний. Перегляд фільмів можливий лише в рамках фестивалю, знайти їх у мережі Інтернет неможливо.

Довідка:

Docudays UA – єдиний в Україні міжнародний фестиваль документального кіно про права людини. Він проходить щороку впродовж останнього тижня березня у Києві. У 2014 році
фестиваль у Києві відвідали 38 200 глядачів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волинь привезуть кінострічку «Путінські ігри». ФОТО
04 листопад, 2014, 11:53