Бойовиків на Донбасі об'єднують в «армію Новоросії», - Тимчук

Бойовиків на Донбасі об'єднують в «армію Новоросії», - Тимчук
Російське військове керівництво у взаємодії з підрозділами ФСБ РФ на Донбасі докладає значних зусиль для підпорядкування окремих місцевих бандформувань єдиному командуванню.

Про це повідомив у своєму Facebook керівник громадської групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, - передає ТВі.

«Фактично, під виглядом т. зв. «Армії Новоросії» на окупованих територіях створено угруповання російських військ, що складається з підрозділів армії РФ та російських найманців, до якого долучено окремі місцеві бандформування для другорядних і демонстраційних дій. У складі цих бандформувань, окрім місцевих терористів, також перебувають російські найманці», – написав Тимчук.

За його словами, відбувається активне вдосконалення системи постачання цього угруповання. Створюють перевально-розподільні бази, пункти збору та ремонту бойової техніки, накопичують матеріально-технічні ресурси (у населених пунктах Луганськ, Сніжне, Макіївка, Новоазовськ). Запаси боєприпасів і палива роззосереджено в районах оперативного призначення російських військ, частину передають безпосередньо місцевим бойовикам.

«На окупованій території сформовано єдиний центр управління ФСБ РФ, що складається з фахівців різних напрямів (контррозвідка, «антитерор» для боротьби з проукраїнським партизанським рухом і з українськими диверсійно-розвідувальними групами, проведення інформаційно-психологічних операцій). Групі ФСБ поставлено завдання в короткий термін сформувати відповідні «спецслужби Новоросії», – сказано в повідомленні.

Триває нарощування угруповань противника в районах населених пунктів Первомайськ, Стаханов, Донецьк, Волноваха, Гранітне, Новоазовськ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Во всей этой лугандонской эпопее мне понятно все, и откуда оружие, и откуда люди для войны у них, и откуда боеприпасы. Одно не понятно -
откуда у них ГСМ?
Всю эту орду танков, БМП, БТРов, Уралов и Камазов надо кормить соляркой. И жрут они ее ну страшно много (на холостом ходу танк съедает 96 л/час, 200 л/100км). Кроме того, есть куча гражданского транспорта, который тоже мотается по Лугандону. Но при этом ни разу не слышал, что бы в Лугандоне были проблемы с ГСМ, Вопрос: откуда оно у них берется?
Железка во многих местах взорвана, Дебальцевская развязка - наша. А втащить через КПП Изварино столько ГСМ автомобилям - практически не реально. Иначе там должны были бы днем и ночью идти бензовозы. Значит большую часть ГСМ
поставляется с Украины. Вопрос: а на хрена? У нас волонтеры ближе Лисичанска подъехать не могут, а как же тогда происходит обеспечение Лугандона ГСМ. И самое главное - кто это делает и за чей счет?
Во время 2й мировой обеспечение войск ГСМ была одна из самых больших проблем у всех армий. А тогда техники на единицу площади боевых действий применялось в десятки раз меньше. А эшелоны с ГСМ были излюбленным объектом атаки у партизан.
(c)
Відповісти