Кремль переконує росіян у необхідності війни на сході України

Кремль переконує росіян у необхідності війни на сході України
Російські ЗМІ запевняють, що без війни Луганськ і Донецьк нібито не переживуть зиму.

Росія перекинула ще частину військ і бронетехніки в Донбас і зосередила ще більше сил на кордоні, а Україна готується до нападу, стягуючи в зону конфлікту артилерію, - пише Дзеркло тижня з посиланням на видання Gazeta Wyborcza.

"Київ також б'є на сполох. РНБО України заявляє про можливі провокації з боку бойовиків і російських диверсантів. Вони можуть створити причину для того, щоб Росія ввела відкрито свої війська в Україні в ролі миротворців", - йдеться у виданні.

НАТО повідомляє про зосередження російських військ біля кордону України. В цей час терористи не дотримуються перемир'я і відновили обстріли позицій українських військ. Росія ж посилила пропаганду, переконуючи росіян у необхідності відновлення війни проти України.

"Російські федеральні телеканали готують громадськість до війни на Сході України. Вони повідомляють, що захоплені бойовиками міста не переживуть зиму, тому що необхідна їм інфраструктура під контролем українських військ", - йдеться у статті.

Польське видання також нагадує про страшні вигадки, які російські телеканали публікують про українських солдатів.

У неділю 9 листопада спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомила про пересування на підконтрольних бойовикам територіях Донецької області вантажівок з важким озброєнням.

У РНБО України також повідомляли, що зафіксували рух великої кількості бронетехніки з російської території у зону конфлікту. У свою чергу, Радбез США "дуже стурбований" колонами бронетехніки в Донбасі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кремль переконує росіян у необхідності війни на сході України
10 листопад, 2014, 11:19