Що сприяє розвитку криміналу у Луцьку?

Що сприяє розвитку криміналу у Луцьку?
На Волині цього року покращилася ситуація із розкриттям тяжких та особливо тяжких злочинів.

Про це розповів начальник управління карного розшуку у Волинській області Геннадій Єпіфанович під час засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю 12 листопада.

За його словами, за вісім місяців цього року волинські міліціонери припинили діяльність кількох злочинних груп. Завдяки їх роботі, в тому числі і профілактичній, знизилася вулична злочинність.

Єпіфанович розповів, що невдовзі міліціонери озвучать певні напрацювання Луцькій міській раді, зокрема, щодо втілення проекту, поки пілотного, направленого на зменшення та запобігання квартирних крадіжок і злочинів, пов’язаних із автомобілями.

Він додав, що з міського бюджету не потрібно буде виділяти жодної копійки на реалізацію цього проекту.

Також посадовець наголосив, що робота нічних розважальних закладів кардинально не впливає на кримінальну ситуацію у місті. Більше сприяє діяльність кіосків та магазинів, які продають алкоголь у нічний час.

Щодо ситуації із продажем наркотичних засобів у Луцьку Геннадій Єпіфанович розповів, що поки не виявили їх збуту у великих масштабах. Однак є випадки, коли молодь купує та продає легкі наркотики під час дискотек та вечірок у клубах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а квартирки чистять справно! Покращення...
Відповісти
про що ми говоримо, яке зниження? давно прогулювались вечірнім Луцьком в норковій шапці і з гаманцем в кармані? рекомендую! такого розгулу і в 90-х не було... порядній людині без травмата вже і на вулицю страшно вийти
Відповісти
відсутність смертної кари сприяє
Відповісти