Російський телеведучий назвав «скотами» тих, хто не вірить у фейкову новину про збитий Boeing

Російський телеведучий назвав «скотами» тих, хто не вірить у фейкову новину про збитий Boeing
Набирає обертів міжнародний скандал щодо вчорашньої новини російського "Первого канала", у якій як доказ причин катастрофи малайзійського літака Boeing на Донбасі показали фальшиве фото, на якому "домалювали" винищувач.

Саме винищувач, за версією російської пропаганди, мовляв, і збив 17 липня цього року пасажирський літак, у якому загинули 298 людей, - пише ТСН.

Блогери одразу ж "розсекретили" фейкову новину і навели докази, що фото – не що інше, як підробка. Водночас ведучий програми "Однако" на "Первом канале" Михайло Леонтьєв відкинув звинувачення в демонстрації підробленого кадру атаки винищувача на малайзійський Boeing.

"Я не стверджував, що щось доводить (що літак не міг бути збитий за допомогою зенітного ракетного комплексу "Бук"). Ми нічого не доводимо, ми розповідаємо. Доводити повинні фахівці", - виправдовувався Леонтьєв.

Коментуючи твердження блогерів про те, що для виготовлення "унікального" кадру, нібито знятого з супутника, використовувався знімок з карт Google, зроблений в 2012 році, Леонтьєв заявив: "Я не знаю, що там довели блогери. Я знаю одне - що є дані об'єктивної інформації. Росія дані пред'явила різні - не всі, може бути...".

"Ви пред'явіть ваші дані, скоти!", - додав ведучий російського телеканалу.

Крім цього, в інтерв'ю радіостанції "Говорит Москва" Леонтьєв заявив, що сумнівається в існуванні експерта, котрий надав знімок, але це "ніяким чином не означає, що знімок фальшивий".

І додав, що знімок отримала електронною поштою Російська спілка інженерів від експерта з 20-річним досвідом Джорджа Білта. Але хто ця людина - ніхто не знає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От москальська с*ка!
Відповісти
Останні новини
«5 канал» знову замінували
15 листопад, 2014, 20:59
Російський телеведучий назвав «скотами» тих, хто не вірить у фейкову новину про збитий Boeing
15 листопад, 2014, 19:50