Обрали кращого студента Волині-2014. ФОТО

Обрали кращого студента Волині-2014. ФОТО
У Луцьку пройшов фінал конкурсу «Кращий студент Волині-2014» за участі переможців номінацій, які були визначені попередньо.

Захід відбувся у Палаці культури міста Луцька 17 листопада.

Серед бажаючих отримати звання кращого студента Волині цього року були: студент 5-го курсу факультету бізнесу Луцького національного технічного університету Денис Бендовський (кращий студент-громадський діяч), студентка 2-го курсу математичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Галина Падалко (кращий студент-журналіст), студентка 5-го курсу факультету бізнесу ЛНТУ Лідія Кривов’яз (кращий студент-науковець), студентка 5-го курсу факультету бізнесу ЛНТУ Галина Конах (кращий студент-митець), студентка 3-го курсу Інституту філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки Анастасія Горобець (кращий студент-дизайнер), студент 3-го курсу математичного факультету СНУ імені Лесі Українки Юрій Булан (кращий студент-програміст).

Студент академії рекреаційних технологій і права Юрій Вандюк та студент СНУ ім. Лесі Українки Андрій Рибачок (веслування, пара), які отримали звання «Кращий студент-спортсмен) не змогли взяти участі в конкурсі, позаяк на цей час перебували на навчально-тренувальному зборі збірної команди України з веслування на байдарках і каное в місті Южне (Одеська область).

У фіналі учасники змагалися у таких видах програми: відеопредставлення, презентація соціального проекту, інтелектуальний конкурс та конкурс талантів.

Оцінювали кращих з кращих студентів Волині регіональний координатор конкурсу «Кращий студент України», голова МГО «Волинська асоціація КВН» Валерій Пельц, журналіст інформагентства «Західна інформаційна корпорація» (ZIK) Мирослав Ватащук, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Надія Боровська, керівник обласного молодіжного центру праці Петро Лавринюк, Ведучий «Ранку Нової Волині» Михайло Кузьмич, начальник відділу кадрів вищої освіти та виховної роботи Управління освіти й науки Волинської ОДА Інна Савчук, голова предметно-циклової комісії режисерського відділу Луцького училища імені Стравінського Володимир Богданець.

«Голосом» конкурсу був ведучий ліги КВН, директор радіо СіД FM Андрій Зубенко.

За підсумками усіх етапів конкурсу перемогу та звання «Кращого студента Волині-2014» здобула студент-митець та волинська співачка Галина Конах. Вона отримала 113 балів, що на один бал більше, ніж у Галини Падалко.

Крім того, переможниця конкурсу отримала нагоду представляти Волині на фіналі конкурсу «Кращий студент України», а також диплом про участь у конкурсі та грошову винагороду у розмірі 1000 гривень.

Організатори:

МГО «Студентська республіка», ВОМГО «Студентська Рада Волині», управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА, управління освіти Волинської ОДА, Луцька міська рада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Конах, дай дорогу молодим, участуй далі в своїх співочих конкурсах, а то вже і сюди добралась
Відповісти
Вибачте, до чого Конах до молодих студіків???
Шкода Падалко...
Відповісти
Це жах' обрали кращого студета' баба якийй на вигляд 30 років' такі преміі потрібно молоді давати, конах вже вирішила скрізьь в луцьку засвітитись. Зірка найшлась. Фууу
Відповісти
Галині вже за тридцять. А для чого їй змагатись із дітворою, то у неї запитати треба. Амібіції, певно
Відповісти
які ви всі злі
в конкурсі можуть брати участь студенти не залежно від віку

чому ніхто не задумувався, що людина може вчитись і в 40, і для неї ще більш важко йти на такі конкурси ніж молоді
Відповісти
Читаючи усі ці коментарі,приходжу до висновку:конкурс "Кращий студент" потрібно проводити лише серед студентів стаціонарної форми навчання. На мою думку,це буде справедливо.
Відповісти
А Конах і є студентом денної форми навчання.
Це ж політех.
Вони зараз продукують купу спеціальностей, на які можеш поступати і в 40, а не тільки як Галя в свої 32.
Відповісти
Не проти когось ... Але логічно що у старших людей більше досвіду ... тому рахую це не зовсім справедливо ...
Відповісти
Студентка 2-го курсу математичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Галина Падалко (кращий студент-журналіст). Для чого вона займає чуже місце на математичному факультеті, якщо вона себе позиціонує ЖУРНАЛІСТОМ (бо там працює її мама…).
Відповісти
Як на мене, будучи математиком, перемогти в номінації журналістика це круто. А номінація студент митець і студент дизайнер не здаються вам дуже подібними?
Відповісти
Тому що Галина Падалко всебічно розвинута. І журналіст і матиматик і вокаліст. Математик, обмежений в коментах, говорить не володіючи інформацією))) бідняга))
Відповісти
комусь ця стара шкапа ще цікава?
Відповісти
Останні новини
Обрали кращого студента Волині-2014. ФОТО
17 листопад, 2014, 23:35