Волинські плавчині - чемпіони України. ВІДЕО

Волинські плавчині - чемпіони України. ВІДЕО
Ковельчани стали чемпіонами України з плавання.

Спортсмени Анастасія Зубач, Анастасія Чухнова та Олександр Шимчук є членами спортивного клубу «Ковель», разом зі своїм тренером і головою клубу Сергієм Панасюком вони повернулися з Миколаєва, де упродовж п’яти днів проходив чемпіонат України з плавання серед спортсменів з ураженням упорно-рухового апарату, - повідомляє ПроКовель.

Багаторазова чемпіонка та призерка Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» серед дітей-інвалідів Анастасія Зубач, яку тренує Сергій Панасюк, виконала норматив майстра спорту України і навіть встановила рекорд України на дистанції 50 метрів батерфляй.

Спортсменка йшла до цієї миті 12 років.

Впевнено на чемпіонаті України заявила про себе і Анастасія Чухнова. Як вона сама нам зізналася, змагання такого рівня для неї були першими і одночасно доволі результативними. Настя виконала норматив майстра спорту України і завоювала дві золоті та дві срібні медалі.

За словами дівчини, своєму успіху вона насамперед завдячує першому тренеру, нині покійному Євгену Кондратовичу. Це він вчасно допоміг Насті стати на ноги, адже дівчинка мала фізичні вади.

Тренер Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів Сергій Панасюк зауважує, що навіть в час неоголошеної війни до Миколаєва приїхало багато команд із багатьох областей України, в тому числі з Луганської та Донецької.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські плавчині - чемпіони України. ВІДЕО
26 листопад, 2014, 17:52