Терористи на Донбасі захопили 8 відділень «ПриватБанку»

Терористи на Донбасі захопили 8 відділень «ПриватБанку»
Терористи "ДНР" і "ЛНР" на підконтрольних їм територіях використовують відділення "ПриватБанку" для розміщення своїх "фінансових установ".

Про це повідомляє "ТВі" з посиланням на прес-службу "ПриватБанку".

Так, у 8 відділеннях Горлівки, Донецька, Єнакієвого, Макіївки, Сніжного та Харцизька розташувався так званий "Центральний республіканський банк" ДНР. Під цю "установу" було захоплено й одне з відділень "ПриватБанку" в Перевальському районі – це вже Луганська область. У Зугресі в захопленому офісі банку відкрили відділення "поліції ДНР", – йдеться в повідомленні.

У Донецькій і Луганській областях до початку активних військових дій працювало більш ніж 400 відділень "ПриватБанку". На сьогодні на окупованій території залишилося 232 офіси банку. "ПриватБанк" обслуговує клієнтів у 144 відділеннях, розташованих у контрольованих українською владою населених пунктах, за винятком районів, наближеним до зони АТО.

"ПриватБанк" припинив працювати на територіях самопроголошених "ДНР" і "ЛНР" у середині липня 2014 року після серії збройних нападів на відділення та офіси банку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.