На луцькому КХП №2 змінять керівника

На луцькому КХП №2 змінять керівника
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик просить повернути підприємство КХП №2 до Держрезерву.

Про це він повідомив під час оперативної наради 8 грудня.

За його словами, він звернувся до міністра аграрної політики із листом про складну ситуацію на КХП №2. На підприємстві не зникають борги з виплати заробітної плати. Із державного підприємства, яке приносило прибуток, за рік воно стало боржником.

«Ми виведемо це підприємство з кризи. Але багато людей там перестануть працювати. Я маю на увазі з керівництва», - зазначив Гунчик.

Нагадаємо, Луцький комбінат хлібопродуктів - під загрозою банкрутства, адже боргує за спожиту електроенергію, не здійснює розрахунків за іншими платежами й не виплачує заробітної плати.

Він повідомив, що потрібно оголосити конкурс на заміщення посади керівника підприємства.

«Це серйозна посада, серйозне підприємство. Таких в Україні всього 5. Головна умова конкурсу - захист бізнес-плану. Нікого за вуха витягувати не будемо. В кошки–мишки теж гратися не будемо», - резюмував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РОЗПОВІЛИ, ЧОМУ НА ВОЛИНІ ДОРОГИЙ ХЛІБ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влада не здатна боротись з проявами дикого капіталізму. Навіть акула капіталізму Джордж Соросс в своєму есе "Криза світового капіталізму" визнає, что капіталізм підстерігає повний крах. Одна з причин такого становища в області - монополія на зерно і борошно Євгена Дудки. Елеватори і млини у нього, а в державному млині горобці літають. Ринок не все вирішує. Забагато лібералізму, за 20 років приватизовано більше, ніж в Америці за 200 років. Якби був живий цар Борис, то послав би до цього латифундиста БХСС, КРУ, прокуроів, податківців, аби трохи підлякати. Гунчик таких "важелів" не має, тому й то хліб на Волині найдорожчий в Україні. Це просте пояснення, як два пальці.
Відповісти