Мінінформполітики «боротиметься» з російськими каналами

Мінінформполітики «боротиметься» з російськими каналами
Активісти звертають увагу новоствореного Міністерства інформаційної політики на те, що в українському інтернет-просторі з'являється велика кількість російських телеканалів.

Про це сказав однин з лідерів Інформаційного майдану голова виконкому ВМГО "Спілка молодих державних службовців" Павло Білоножко на прес-конференції в понеділок, - повідомляє Укрінформ.

"На українських сайтах російські канали останнім часом почали з'являтися все більше і більше, чого раніше в такій кількості не було. Всюди вони вимикаються, відповідно до прийнятих на державному рівні рішень, а Інтернет, YouTube ніхто не хоче помічати, ніхто не працює над цим", - наголосив Білоножко.

Тому завданням міністра інформаційної політики, за його словами, буде зробити висновки і подати кадрові пропозиції стосовно відповідності посадам тих людей, які нині відповідають за цей напрям.

"Зробити чітку аналітичну довідку на Президента і на голову уряду, в якій зазначити, хто, як, яким чином, і механізми вирішення цього питання", - сказав він.

Білоножко наголосив, що ініціатива створити таке міністерство назріла вже давно.

"На це є не тільки всі підстави, а це - необхідність, викликана розвитком інформаційних технологій. Тому повинен бути міністр і представляти галузь в уряді, відстоюючи інтереси нашої держави на найвищому рівні", - зазначив він.

На думку експертів, головним завданням Мінінформу є проведення необхідних реформ для налагодження коректної роботи центральних органів виконавчої влади у сфері інформаційної політики.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.