Ультрас «Динамо» не підтримає волинських фанів в акції протесту

Ультрас «Динамо» не підтримає волинських фанів в акції протесту
Ультрас "Динамо" відмовилися підтримувати акцію протесту фанатів луцької "Волині" проти суддівського свавілля в Україні, яка мала пройти в Києві.

На думку фан-руху "біло-синіх", це спланований захід, тому брати участь у "заказусі" кияни не хочуть, - пише Газета.ua.

"Ультрас "Динамо" не братимуть участь у такій акції. Будь-яке використання під час такої акції нашої символіки буде розцінено як провокація з метою дискредитувати рух ультрас взагалі, і "Динамо", зокрема.

Ми розуміємо обурення уболівальників і гравців "Волині" через неякісне, можливо - навіть і упереджене суддівство, адже наша команда неодноразово страждала від аналогічних, а часом і більш абсурдних дій суддів.

Однак, враховуючи відверто замовний підтекст даної акції, яка, очевидно, буде використана певними олігархами для перерозподілу позицій в українському футболі, свою участь в акції вважаємо недоречною.

Ми жодним чином не підтримуємо позицію нинішнього керівництва ФФУ, але при цьому окремо звертаємося до наших побратимів по фанатських секторах українських стадіонів: думайте своїм розумом, не ставайте пішаками на чужій шахівниці!

Не дозволяйте сумнівним особам використовувати вашу міць і авторитет у власних інтересах, якими б ласими не були їхні обіцянки, і красивими - їх гасла.

В черговий раз підкреслюємо, що свою участь в акціях ультрас "Динамо" завжди анонсують на своїх інтернет-ресурсах", - написали ультрас киян на своїй сторінці у Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гавнюки!
Відповісти
адекватні
Відповісти
Останні новини
Ультрас «Динамо» не підтримає волинських фанів в акції протесту
10 грудень, 2014, 13:47