Європа переглядає санкції проти Януковича і компанії

Європа переглядає санкції проти Януковича і компанії
У Раді Євросоюзу триває процес із перегляду персональних обмежувальних заходів проти колишніх українських високопосадовців, яких підозрюють у незаконному привласненні державних активів.

Про це у Брюсселі повідомила речниця Європейської служби зовнішньої діяльності Майя Косьянчич, - пише Укрінформ.

"Рада ЄС зараз переглядає режим санкцій відносно осіб, які незаконно привласнили українські державні активи. Ми повідомимо про це, лише коли перегляд завершиться", - сказала вона.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що деякі чиновники часів Януковича мають шанси добитися через суди скасування санкцій ЄС через бездіяльність Генпрокуратури України.

Нагадаємо, Євросоюз 5 березня "заморозив" активи 18 українських колишніх посадовців, яких підозрюють у незаконному заволодінні державною власністю.

Позови до Суду ЄС на оскарження блокування активів подали екс-президент Віктор Янукович та два його сини, екс-прем'єр-міністр Микола Азаров та його син, брати Андрій та Сергій Клюєви, бізнесмен Сергій Курченко, колишній генеральний прокурор Віктор Пшонка та його син, а також колишній перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов.

Як пояснили у Суді ЄС, розгляд таких оскаржень, включаючи можливу апеляцію, може тривати до 4 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прошу Вас)))сміх крізь сльози, спочатку дали втекти всім крадіям, тепер їхні адвокати по дорученнях кошти з українських банків виймають, те що не встигли під-час втечі прихопити, а проти більшості вже й справи закрили (з новин телебачення), тепер Євросоюз із них та їхніх поплічників санкції і зніме, бо навіщо "кривдити" бідолашних олігархів, якщо у рідній країні їм все пробачили??????????
Відповісти
Останні новини
Європа переглядає санкції проти Януковича і компанії
11 грудень, 2014, 19:19