Шокова терапія для українців: ріст тарифів, платна медицина і скорочення чиновників. ВІДЕО

Шокова терапія для українців: ріст тарифів, платна медицина і скорочення чиновників. ВІДЕО
План дій уряду, озвучений цього тижня, вже охрестили шоковою терапією по-українськи.

Адже в документі - зростання тарифів на комуналку, адресні соцвиплати замість масових пільг, відмова від безкоштовної медицини на користь страхової, масштабна приватизація і скорочення чиновників на 10%, - йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

Це - лише частина запланованої економії, без якої не отримати допомоги Заходу і не втриматися на плаву. Саме так переконує уряд.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а може вже і чиновникам пора пайок врізати
Відповісти
Пайок?
Відповісти
ну як тобі стане зрозуміліше то і чиновників на мінімалку (прожитковий мінімум) пора посадити
Відповісти
Олександре, переважна більшість чиновників вже сидять на мінімалці. Думаю, саме ця категорія і потрапить під скорочення
Відповісти
готувати нові дірочки в пасочках! Житимемо по-імпортному...
Відповісти

орієнтовний оклад міського голови невеличкого містечка таких як Турійськ, Рожище, Володимир тошо сягає від шести- до восьми тисяч гривень а з набавками, доплатами за інтенсивність чи стаж і того більше, двох заступників - приблизна сума ( буває, що чиновник на пенсії а й далі працює міським головою або працюють його заступники) Порахуйте такі грошові видатки на такий інертно- бездіяльний штат в маштабах країни!!
Відповісти
Коли ви вже почнете думати не як грабижники в кого забрати а як чесна людина де заробити Зверниться до досвиду Миколи Яновича який завжди говорив що населення це основний инвестор нашои економики тому що експортуемо ми мало и основний споживач наших тиварив наши ж люди Тому уризання зарплат пенсий стипендий призведе до ще бильшого краху економики
Відповісти
Зека згадав i кацапа-злодiя.
Працюй, ледащо!
Шукай будь-яку роботу - хоч нужники чистити i вулицю мести.
Пляшки збирай! Але працюй!
Відповісти
Мені вже надоїло слухати наших ФАХІВЦІВ та задовільняти АМБІЦІІ ( безпідставні) наших прим"ерів.Взяли запустили в дію 10 -20 заводів по україні та надали 150 тис робочих місць ,скоротили ЕСВ, А ввели податок на страхову медицину .Таким чином було б надходження до бюджету та соціальна політика була б .Взяли ПОВЕРНУЛИ ГРОШІ ( Яника Азарова та ін їх компаніїї ) О це дійсно було видно що ПАТРІОТИ ПРИЙЩЛИ ДО ВЛАДИ .А ТАК ВСЕ Ж ВИДНО ... Вони одного не можуть зрозуміти що може ім і не вдасться живими втекти .ЛЮДИ ВЖЕ НЕ ТІ!!!!!
Відповісти
Повна дурня від Пулівлоб.Запускати виробництво,розвивати с/господарство,купувати українське-слабо?На кредидах Україна стала жебраком,а громадяни-в більшості бомжами і старцями без засобів існування.Шокова терапія зайд-це не порятунок України,а новий,замаскований геноцид українського народу,де на меті стоїть зменьшення його чисельності до 7млн.чоловік.
Відповісти
Останні новини
Шокова терапія для українців: ріст тарифів, платна медицина і скорочення чиновників. ВІДЕО
14 грудень, 2014, 22:39