У Володимирі-Волинському відбулась благодійна арт-вечірка. ФОТО

У Володимирі-Волинському відбулась благодійна арт-вечірка. ФОТО
Небайдужа творча молодь Володимира-Волинського власними силами провела благодійну арт-вечірку.

Дійство відбулося у ресторані «Маяк» 20 грудня.

Захід організували місцеві активісти - Тарас Чернета та Влад Зінкевич.

Тараса Чернета зазначив,що арт-вечірка – це його давня маленька мрія, яку йому вдалось втілити ще минулого року, організувавши подібний захід. Однак цього разу вечірка мала на меті збір коштів для допомоги військовослужбовцям, які проведуть новорічно-різдвяні свята на передовій.

Вхідні квитки на арт-вечірку коштували 10 гривень.

За словами організаторів, охочих долучитись до акції було настільки багато, що довелось навіть провести невеличкий кастинг, аби відібрати найкращих та найталановитіших. Усього було відібрано чотирнадцять учасників – це і музиканти-гітаристи, і рок-гурти, і вокалісти, і поети, репери та бітбоксери.

Невеличка сцена ресторану на один вечір стала майданчиком для творчої самореалізації молодих талантів. Чимало з них вперше представили на загал своє уміння.

Справжньою прем’єрою вечору став запальний бітбокс студента Володимир-Волинського ВПУ, майбутнього електромонтера Володимира Навроцького. Хлопець каже, що раніше читав реп на власні тексти, а півтора року тому завдяки своєму найкращому другу, захопився ще і бітбоксом. До акції долучився охоче, бо його рідний дядько нині також захищає нашу Батьківщину.

Серед тих, хто вразив публіку своїми «інтимно-філософськими, неформально-рокенрольними віршами з дрібкою містики» знана у місті журналістка газети «Слово правди» Віталіна Літвінова. Переможниця обласного поетичного конкурсу прочитала декілька творів із авторської збірки «Риба хоче». Цю поетичну збірку за символічних 10 гривень могли придбати усі охочі, а половина виручених коштів теж пішла на благодійність.

«Ця акція потрібна не лише в тому сенсі, щоб зібрати гроші, бо звісно, що молодь, яка платить за вхід по 10 гривень, великої суми не збере. Але цей захід показує, що кожен, хто бажає якимось чином допомогти, може це зробити», - каже молода поетеса.

«Від 14:00 і до екстазу» розважали публіку володимирські таланти. За вечір вдалось зібрати понад 1200 гривень. Усі виручені кошти передадуть ГО «Об’єднання «Активіст»».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському відбулась благодійна арт-вечірка. ФОТО
21 грудень, 2014, 15:22